Zločin u porodičnoj kući u Kozluku

Stravičan zločin kod Zvornika: Kćerka sjekirom ubila majku

Hronika26.08.20, 08:04h

Stravičan zločin kod Zvornika: Kćerka sjekirom ubila majku
Policija nastavlja dalji rad u cilju dokumentovanja ovog događaja, a sve dalje aktivnosti preduzimaće se pod nadzorom postupajućeg tužioca

 

U Kozluku kod Zvornika uhapšena je žena čiji su inicijali R.K. zbog sumnje da je ubila ženu N.K, rečeno je danas Srni u Policijskoj upravi Zvornik.

 

Portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar rekao je da je Policijskoj stanici Kozluk prijavljeno sinoć oko 18.30 časova da je u porodičnoj kući u Kozluku osoba R.K. sjekirom nanijelo povrede ženskoj osobi N.K. usljed kojih je preminula.

 

Uviđaj su uradili dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave Zvornik, u prisustvu ljekara mrtvozornika.

 

Policija nastavlja dalji rad u cilju dokumentovanja ovog događaja, a sve dalje aktivnosti preduzimaće se pod nadzorom postupajućeg tužioca.

 

Srna nezvanično saznaje da je kćerka ubila majku.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!