potresna ispovijest mlade hrvatice

Odjednom, razvod: Rodila sam mjesec dana ranije, a par dana kasnije ostala sam samohrana mama... Moljakala sam u prazno...

ŽENA iN19.08.20, 10:51h

Odjednom, razvod: Rodila sam mjesec dana ranije, a par dana kasnije ostala sam samohrana mama... Moljakala sam u prazno...
Bila sam šokirana i prve dvije minute uopće nisam znala što da kažem ili napravim


32-godišnja Sara Novak ispričala nam je svoju priču o razvodu u vrijeme kad se s novorođenčetom vratila iz bolnice. P. je danas trogodišnja djevojčica, a Sara svojim iskustvom i svojim pričama pomaže svima u sličnoj situaciji. Za Super1 otkriva sve detalje.

 

Svaka priča ima dvije strane i svatko je odgovoran za svoje postupke koje donosi u odnosima, bilo da se radi o prijateljstvu, ljubavnim vezama ili braku. Ja mogu sada govoriti o braku koji je iza mene i o situaciju koju sam doživjela prije tri godine, a na neki način ju živim i dan danas. Prije nego što sam se udala bila sam u vezi tri godine, ona je bila posve normalna i nije bila jedna od onih u kojima su ljudi zajedno samo da ne bi bili sami. Vjenčali smo se u lipnju 2016. godine, u rujnu 2017. sam rodila djevojčicu, koja je rođena kao palčić te smo nakon mjesec dana napokon došle doma. Samo nekoliko dana kasnije moj tadašnji muž rekao je kako misli da je vrijeme za razvod i to je bila njegova konačna odluka.

 

Trudnoća mi je bila super, dobar period je to bio, osim što se P. rodila mjesec dana ranije. Kroz to vrijeme nisam primjećivala ništa čudno s mužem, bila sam više fokusirana na bebu, a on je samo puno radio. S obzirom na to da uvijek puno radi, činilo se sve kao ranije. Ipak, uskoro sam primijetila njegovu distanciranost, pitala sam ga što je, a iz njega je samo poteklo. Pet dana nakon što smo došle doma. Bila sam šokirana i prve dvije minute uopće nisam znala što da kažem ili napravim. Prvo što mi je palo na pamet bilo je to da nisam to baš tako zamislila. Bilo je tu svega, od sitnih uvredica do žustrih rasprava. Sve što je rečeno bilo je izrečeno s točkom, on nije htio ni čuti za ulaganje ili rad u smislu bračnog savjetovanja. U prijevodu moljakala sam u prazno.

 

Kad mi je to sve servirano, rekao mi je da je bolje da mi je to rekao sada nego kad sam bila trudna. Meni je u tom trenutku bilo upravo suprotno, voljela bih da sam to znala ranije. Danas sam zahvalna da se dogodilo baš ovim tijekom jer mislim da bih izludila.

 

Ostatak ispovijesti čitajte ovdje

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još