foto/ dobro se zapustio

Prelijepi Joey iz 'Prijatelja' ni blizu nije više kakav je bio: Glumac je naprosto neprepoznatljiv!

Showbizz17.08.20, 20:40h

Prelijepi Joey iz 'Prijatelja' ni blizu nije više kakav je bio: Glumac je naprosto neprepoznatljiv!
I dok ženski dio postave legendarne serije i dalje izgleda fantastično, muški dio nije bio takve sreće

 

Javnost je prije nekoliko mjeseci šokirala fizička transformacija glumca Matthewa Perryja. 50-godišnja zvijezda jedne od najpopularnijih serija svih vremena “Prijatelji” već godinama ima problema sa zdravljem i ovisnošću, a sve se to itekako odrazilo na njegov fizički izgled. Nekad zgodni Chandler danas je poprilično zapušten, ima poveći stomak te izgleda bezvoljno i umorno, a njegove fotografije rastužile su javnost zbog još jednog primjera propadanja nekad velike zvijezde.

 

I dok ženski dio postave legendarne serije i dalje izgleda fantastično, muški dio nije bio takve sreće.

 

I to ne samo Chandler, odnosno Matthew, već i Joey, odnosno glumac Matt LeBlanc. Nekad pravi ljepotan nije niti približni zavodnik kao nekad, a osim sijede kose, sad fura i poveći stomak. 53-godišnji Matt prije nekoliko sedmica šokirao fotografijama na kojima je pokazao nakupljene kilograme, a sada su ga paparazzi ponovo uhvatili u Los Angelesu u kojem je pokazao i kako se očito ne žuri s njihovim topljenjem.

 

matt-le-blanc

 

Bilo ga je teško prepoznati, nekada veliku televizijsku zvijezdu za kojom su uzdisale žene širom svijeta. Matt iza sebe ima jedan propali brak s američko-britanskim modelom Melissom McKnight.

 

S njom se vjenčao 2003. godine, šest godina nakon što ih je upoznao zajednički prijatelj. Godinu nakon susreta, Matt je kleknuo, a njihova kćerka rođena je 2004. godine. Par se razveo u 2006. godine zbog “nepomirljivih razlika”.

 

Glumac je od 2016. godine u sretnoj vezi sa 17 godina mlađom Aurorom Mulligan, a godinu prije prekinuo je osmogodišnju vezu s Andreom Anders koja mu je bila česta pratnja na crvenim tepisima.

 

(Azra, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!