Otkrila kako se zarazila

Severina objavila: Pozitivna sam na koronu! Bivšeg supruga zamolila sam za diskreciju...

Showbizz14.08.20, 18:13h

Severina objavila: Pozitivna sam na koronu! Bivšeg supruga zamolila sam za diskreciju...
Splićanka se zadnjih dana hvalila kako uživa na Korčuli gdje je u bikiniju pozirala u popularnom raju za nautičare

 

Hrvatska pjevačica Severina Kojić (48) pozitivna je, kaže, na korona virus. Trenutno se nalazi u Zagrebu, a o svemu se oglasila na svom Instagram profilu, prenosi 24sata.hr.

 

- Iako nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu kako sam pozitivna na Covid-19, dok je test moga sina negativan. Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, poduzela sam sve mjere. Obavijestila sam oca djeteta te u dogovoru s njim predala sam mu ga dva dana prije određenog termina da s njim provede samoizolaciju, bez obzira na negativan test - napisala je Severina.


Tvrdi kako je bivšeg supruga zamolila za diskreciju, no odmah se pojavila vijest kako se zarazila partijajući po Dalmaciji.

 

- Da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, vjerojatno po povratku u Zagreb, a ne tijekom ljetovanja u Dalmaciji. Budući je ta osoba jučer dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan - dodala je pjevačica.


Splićanka se zadnjih dana hvalila kako uživa na Korčuli gdje je u bikiniju pozirala u popularnom raju za nautičare zvanom Moro Beach Stupe. 

 

Severina je ranije posjetila Bol na Braču gdje je partijala s Ivom Radić i nećakinjom Mijom Popović u beach baru. Plesala je na stolu s čašom pića u ruci, ali masku nije imala. Nije ju nosila ni na svom prvom postkorona koncertu u Splitu, dok joj je bend bio sav zamaskiran. A ona je danima prije pozivala publiku na poštovanje epidemioloških mjera.

 

Supruga Igora Kojića (33) nije vidjela od sredine aprila. Pjevačica je čestitala rođendan Igoru prošli krajem jula na društvenoj mreži, no bračni par i dalje je razdvojen. 

 

I dok je Igor u Beogradu i, sudeći prema objavama na društvenoj mreži, bavi se menadžmentom nogometaša, Severina se vratila u Zagreb. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 33

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još