VIDEO/ KAD NE MOGU NA STADION, MOGU NA ULICE

Potukli se navijači Veleža i Zrinjskog: Skupina huligana prešla preko Starog mosta, onda je počeo brutalni obračun...

Sport08.08.20, 10:21h

Potukli se navijači Veleža i Zrinjskog: Skupina huligana prešla preko Starog mosta, onda je počeo brutalni obračun...
Gradski derbi između Veleža i Zrinjskog igra se u subotu od 19 sati, na stadionu Rođenih u Vrapčićima. Odlukom Nogometnog saveza BiH neće biti navijača na stadionu

 

 

U Mostaru u jutarnjim satima došlo je do obračuna navijačkih skupina. Letjele su boce, kamenja i pirotehnika. 


''Jedna skupina huligana je preko Starog mosta prešli na lijevu stranu Neretve i svojim ponašanjem narušavala javni red i mir. Nakon ovoga došlo je do sukoba ove skupine huligana sa više osoba'', rekao je za Bljesak.info glasnogovornik MUP-A HNŽ Ljudevit Marić


U Fejićevoj ulici dogodio se veći sukob i fizički obračun većeg broja osoba koji je prekinut dolaskom pripadnika Interventne policije PU Mostar. Kako su rekli iz policije, rade na pronalasku sudionika ovih huliganskih incidenata i njihovom privođenju. Za sada nemaju informacija o ozlijeđenima kao ni o pričinjenoj materijalnoj šteti. 


Na jednom ugostiteljskom objektu pričinjena je materijalna šteta. Podsjetimo, gradski derbi između Veleža i Zrinjskog igra se u subotu od 19 sati, na stadionu Rođenih u Vrapčićima. Odlukom Nogometnog saveza BiH neće biti navijača na stadionu. 

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 59

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još