Za potrebe štaba civilne zaštite

Prioriteti Općine Centar za vrijeme pandemije: Ajnadžić nabavio električne mopede

Front06.08.20, 08:10h

Prioriteti Općine Centar za vrijeme pandemije: Ajnadžić nabavio električne mopede
Na osnovu ovog ugovora pomenuta firma je sredinom prošle sedmice obavila isporuku i obuku za upravljanje električnim motociklima marke Torini

 

Načelnik Općine Centar dr. Nedžad Ajnadžić je dao nalog Službi za civilnu zaštitu i mjesne zajednice Općine Centar da pokrene proceduru nabavke električnih mopeda za potrebe Općinskog štaba civilne zaštite, saopšteno je na stranici Općine Centar.

 

Nakon provedene procedure javnih nabavki za isporuku motocikala odabrana je firma „Cromex“ d.o.o. Prijedor sa čijim direktorom Enesom Pehlićem je načelnik Ajnadžić potpisao ugovor.

 

Na osnovu ovog ugovora pomenuta firma je sredinom prošle sedmice obavila isporuku i obuku za upravljanje električnim motociklima marke Torini. Za upravljanje ovim mopedima je potrebna vozačka dozvola B kategorije i posebni zadaci se mogu obaviti u kraćem vremenu ne zagađujući okoliš. Prilikom primopredaje obavljena je i obuka predstavnicima Službe za civilnu zaštitu i mjesne zajednice Općine Centar.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 39

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još