Privrednik ulazi u politiku

Vlasnik mljekare Pađeni kandidat za načelnika na predstojećim izborima

Front24.07.20, 13:30h

Vlasnik mljekare Pađeni kandidat za načelnika na predstojećim izborima
Vukoje kaže da postoji mnogo toga što treba uraditi i završiti, dodajući da će nastojati da se otvaraju nova radna mjesta i da se mladi zadrže u ovoj lokalnoj zajednici

 


Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Bileća na predstojećim lokalnim izborima biće Nenad Vukoje, privrednik i vlasnik mljekare “Pađeni” u ovom mjestu.

 

Vukoje je rekao novinarima da će, ukoliko postane načelnik, nastojati da se u ovoj opštini popravi stanje, da se izgradi infrastruktura koja će zadovoljiti i mlade i stare, te da će se maksimalno angažovati za boljitak opštine Bileća.

 

On je istakao da postoji mnogo toga što treba uraditi i završiti, dodajući da će nastojati da se otvaraju nova radna mjesta i da se mladi zadrže u ovoj lokalnoj zajednici.

 

– Smatram da mogu da pomognem ovoj opštini više nego što sam do sada uradio i zbog toga bih se prihvatio da okrenemo situaciju na bolje i pokušamo da zadržimo što više naroda u Bileći, da se ne seli u druga mjesta, da ne mora naša omladina da ide da traži bolje, nego da ostaje ovdje – izjavio je Vukoje novinarima, prenosi Srna.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 18

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još