BPS nakon prelaska članova u SDA

Sefer Halilović odgovara nemilosrdno: SDA može slobodno kupiti naš otpad, mi njihov nećemo!

Front23.07.20, 19:21h

Sefer Halilović odgovara nemilosrdno: SDA može slobodno kupiti naš otpad, mi njihov nećemo!
Danas su SDA OO Konjic pristupili Benjamin Zerem, Adnan Džumhur, Adnan Velagić i Dženan Podrum

 

Nakon što je SDA danas obavijestila javnost da su SDA OO Konjic pristupila četiri nova člana, vijećnici konjičkog općinskog vijeća, a među njima i tri člana BPS- Sefer Halilović, iz BPS-a su se oglasili službenim saopćenjem.

 

- Povodom "prelaska trojice vijećnika BPS-a iz OV Konjic u redove SDA", kako je izvjestila SDA, ovim putem BPS saopćava da se radi o dva vijećnika, na samom isteku mandata, na koje BPS nije računala te su sebi potražili novo političko udomljenje u čemu im želimo ličnu i profesionalnu sreću. BPS je državotvorna stranka koja se, širom Bosne i Hercegovine, prethodnih mjeseci iz svojih redova riješila nekolicine "preletačevića" i ličnosti koji se ne bave politikom, već kroz politiku običnim šićardžijstvom. S tim u vezi, sretni smo da takve ličnosti nađu svoj novi dom i mjesto da realizaciju svojih ličnih interesa - saopćeno je iz centrale BPS - Sefer Halilović.

 

Podsjećamo, danas su SDA pristupili Benjamin Zerem, Adnan Džumhur i Adnan Velagić, dakle kompletan Klub Bosanskohercegovačke patriotske stranke (BPS) i vijećnik Stranke za Bosnu i Hercegovinu (SBiH) Dženan Podrum.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 39

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još