Video/ Okršaj dr. Suljić i Hadžifejzovića

Sijevale varnice u studiju: Ko je naručio respiratore? Gdje je 100 miliona? Ko je desna ruka dr. Sebije Izetbegović?!

Hronika18.07.20, 12:25h

Sijevale varnice u studiju: Ko je naručio respiratore? Gdje je 100 miliona? Ko je desna ruka dr. Sebije Izetbegović?!
Burna rasprava nije se vodila samo na press konferenciji već i tokom gostovanja na televiziji, naročito kada se potegla tema nabavke respiratora i pitanja o "desnuj ruci" direktorice KCUS-a Sebije Izetbegović

 

Doktorica Enra Suljić gostovala je na Face televiziji nakon jučerašnje press konferencije na kojoj je bilo burno i napeto za šta je doktorica optužila novinare. Smatra da su branili dr. Gavrankapetanovića iako ga niko nije napadao.


Burna rasprava nije se vodila samo na press konferenciji već i tokom gostovanja na televiziji, naročito kada se potegla tema nabavke respiratora i pitanja o "desnuj ruci" direktorice KCUS-a Sebije Izetbegović.

 

- Naša direktorica, hvala Bogu ima dvije ruke, obje su u njenoj vlasti i na raspolaganju, saradnici prof. Izetbegović imaju svoj mozak i sposobnost da donose odluke svojom kompetencijom.

 

Press konferencija bila je burna, dr. Enra pojašnjava čemu tolika emocija u svemu tome.

 

- Najburniji su bili novinari, pozivali su se i na krivične prijave, imali su potrebu da brane, a niko nije napadao kolegu Ismeta Gavrankapetanovića, kazala je.

 

Onda se pokrenula tema spornih respiratora, gdje je dr. Suljić rekla da su samo tražili respiratore. Kada je voditelj konstatovao da su se mogli kupiti bolji, gori ili isti ovi, a da je spin je da su na tržištu bili samo ovi, doktrica je uzvratila:

 

- Žao mi je što vi niste bili u ovoj kupovini, možda bismo i bolje dobili, na šta je novinar Senad Hadžifejzović replicirao:

 

- Zašto bih ja bio u kupovini? Televizija koja ima veze s tim je Hayat, jer tamo radi čovjek koji je nabavio te respiratore. Zašto vam sve ovo treba? Hvale Vas da ste bili vrhunski stručnjak i dobra osoba, a sada ste samo desna ruka Seke Izetbegović.

 

- Vrijeđa me to što kažu da sam njena desna ruka, poručila je dr. Suljić.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 244

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još