FOTO/ relaksacija U BIH

Novak Đoković i dalje u Visokom: Prvo tunel 'Ravne', pa ručak sa Osmanagićem, a onda crkva...

Sport14.07.20, 17:49h

Novak Đoković i dalje u Visokom: Prvo tunel 'Ravne', pa ručak sa Osmanagićem, a onda crkva...
Kako je pojašnjeno iz Fondacije, Đokovićeva posjeta je privatnog karaktera i nije otvorena za medije i izjave za javnost.

 

 

 

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković i dalje boravi u Bosni i Hercegovini, a nakon jučerašnje posjete Visokom, danas je u društvu direktora Fondacije „Arheološki park Bosanska piramida Sunca“ Semira Osmanagić obišao tunel "Ravne".

 

Kako je pojašnjeno iz Fondacije, Đokovićev s enalazi u trodnevnoj posjeti Bosanskim piramidama, od 13.-15. jula, i tom će prilikom obići većinu arheoloških lokacija i park 'Ravne 2'. Također je naglašeno da je posjeta privatnog karaktera i nije otvorena za medije i izjave za javnost.  

 

 

No, reporteri Avaza uspjeli su zabilježiti da je nakon tunela "Ravne" poznati teniser ručao sa Osmanagićem u jednom lokalnom restoranu, a potom se uputio u obližnju pravoslavnu ckrvu koja je pod zaštitom UNESCO-a 

 

dokovic-visoko-crkva


Više fotografija pogledajte ovdje.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još