Uz direktni prenos

Izvučeno 100 sretnih dobitnika u nagradnoj igri Kućnog sajma Kovan 2020.

Biznis Klub07.07.20, 15:26h

Izvučeno 100 sretnih dobitnika u nagradnoj igri Kućnog sajma Kovan 2020.
U narednom periodu će nagrađeni biti pojedinačno obaviješteni o osvojenoj nagradi, a preuzimanje mogu izvršiti u prostorijama Kovana u narednih 20 dana

 


U Gračanici je sinoć zvanično zatvoren Kućni sajam Kovan 2020. Svi posjetioci Sajma su imali mogućnost učešća u nagradnoj igri i osvajanje vrijednih nagrada.  Vrijedan nagradni fond se sastojao od ukupno 100 nagrada, od kojih je glavna bila - kotao na pelet.

 

Svečano javno izvlačenje dobitnika nagradne igre je upriličeno na adresi KOVAN M.I. doo u Gračanici, u prisustvu brojnih učesnika i posjetilaca ove privredne priredbe. Direktni prijenos izvlačenja dobitnika nagradne igre je pratila lokalna radio stanica Grada Gračanice.

 

Izvučeno je ukupno 100 sretnih dobitnika, a spisak svih nagrađenih možete pogledati na web stranici KOVAN M.I. doo.

 

U narednom periodu će nagrađeni biti pojedinačno obaviješteni o osvojenoj nagradi, a preuzimanje mogu izvršiti u prostorijama Kovana u narednih 20 dana.

 

Iz ove kompanije se zahvaljuju svim posjetiocima Kućnog sajma Kovan 2020. na učešću u ovoj privrednoj priredbi, koja će bez sumnje, postati važan privredni događaj u Gračanici, i sa iščekivanjem se pratiti svake godine.

 

- Poslovnim partnerima i prodajnim predstavnicima zahvaljujemo što su i ovu manifestaciju ispratili zajedno sa nama - poručuju iz Kovana.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!