VIDEO/ Lider LDP-a gost na Face TV

Čedo Jovanović: U Srbiji mi govore - je*alo te Sarajevo... Problem EU su dva miliona muslimana

Front28.06.20, 17:51h

Čedo Jovanović: U Srbiji mi govore - je*alo te Sarajevo... Problem EU su dva miliona muslimana
Problem BiH su dva miliona Bošnjaka! Otkad Evropa postoji, nema mjesta za muslimane u njoj i tačka!

 

Problem BiH su dva miliona Bošnjaka! Otkad Evropa postoji, nema mjesta za muslimane u njoj i tačka!
 

Niko ne zna šta će s Bosnom, najveća tragedija našeg vremena je sukob Srba i Bošnjaka! Ljudi koji žive u BiH moraju imati svoju zemlju! Problem Bosne je Evropa!

 

Šta se to desilo u Moskvi, jel’ tamo Putin promovisao drugog srpskog lidera da bi prijetio Vučiću, koga je Dodik u Moskvi predstavljao? Četničku Srbiju!

 

Vratio se od Putina i rekao: Nikad NATO, pa on nije razumio šta je tamo vidio, niti je razumio kakvu su mu ulogu namijenili! Rusi realizuju svoje planove, namjeravaju da Dodik zaustavi dalje integraciju Bosne u NATO! Srpski nacionalizam se hrani podrškom iz Rusije! RS talac nenormalne politike koja se u Beogradu vodila!

 

Mi u Srbiji smo taoci nacionalizma koji se promoviše u Crnoj Gori i u RS-u! Čović i Dodik nemaju tapiju nad Srbima i Hrvatima! Nije tačno da im Izetbegović ne može ništa, snaga Bakira je u multietničkom društvu koje postoji u Sarajevu!

 

Gdje da ode Željko Komšić, zbog čega? Veliko breme je na njemu, nije bezveze izašao iz te sarajevske koalicije, ponašao se odgovorno prema BiH i plaća cijenu, ali mirno spava! Što je Fahro podnio ostavku? Šta će onda biti, ko će onda doći? U Predsjedništvo bi sjeo Čović, na šta bi onda Bosna ličila? Komšić se ne smije povući, nije on alav vlasti!

 

Senad: Ko je minirao sastanak Thaci-Vučić?

 

Čedomir: Na Kosovu postoje dvije politike; američka i njemačka. To je bio odgovor Evrope na ideju Grenela, da može preko Twittera zakazivati sastanke i ponižava zajednicu 29 država!

 

 

(Face.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 53

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još