Bez dlake na jeziku

'Privedeni' na ispitivanje: Muškarci koji varaju svoje žene otkrili zašto to rade

Lifestyle21.06.20, 18:28h

'Privedeni' na ispitivanje: Muškarci koji varaju svoje žene otkrili zašto to rade
Kako su se osjećali i zašto su to učinili. Razotkrili smo stvarne frajere koje je pratio loš glas preljubnika...

 

www.cosmopolitan.hr

 

Nažalost, mnoge od nas su partneri varali, varaju ili će varati. Svi ćemo se složiti da je to jedan od najgorih osjećaja koje možemo iskusiti te da je prijevaru teško oprostiti, a nemoguće zaboraviti. Analizirali smo zašto netko vara, zašto oprostiti, zašto ne, a sada vam donosimo i iskrene ispovijesti frajera koji otvoreno progovaraju o svojim nepodopštinama.

 


''Najčudnija stvar je da moje švrljanje nije imalo nikakve veze s mojom curom.''

 

Ja sam frajer koji je već nekoliko puta prevario curu s kojom je i dalje u vezi. Čak i tijekom mojih afera, seks nam je bio poprilično dobar, no prvih nekoliko puta sam se jako čudno osjećao. Mučila me grižnja savjesti i cijelo sam vrijeme razmišljao 'da samo zna gdje sam bio proteklih noći'. No s vremenom nam je seks postajao sve bolji i bolji i ono što je čudno je to da moje afere nisu imale nikakve veze s mojom curom. Jednostavno sam ja bio sebičan i htio izlaziti i zabavljati i biti s još nekom drugom. Nalet samopouzdanja koji se pojavi nakon što ste u krevetu s još jednom curom digne vam ego u nebesa. Nakon večeri s ljubavnicom, vratio bih se svojoj curi pun energije, pršteći od samopouzdanja. I tada bismo imali najbolji seks ikad.


''Nikada neću otarasiti tog osjećaja praznine uzrokovanog ne osjećanjem grižnje savjesti.''

 

Najviše me omamljivala činjenica da osim moje cure postoji još netko tko želi doći k meni doma i spavati sa mnom. Vjerojatno velika većina ljudi ima snažniji moralni kompas koji bi ih odvukao od tog zadovoljstva, no ja sam seronja koji nije mogao odoljeti totalno niskim porivima. Nakon što sam varao, volio bih da mogu reći da me toliko filmski pekla savjest da ju nisam mogao pogledati u oči ili spavati s njom, no stvarni život je poprilično ružan i gadan (ili sam ja kao osoba 'ružniji' nego neki drugi) i varanje je u meni probudilo eksploziju strasti što je u konačnici rezultiralo fantastičnim seksom s mojom curom. Znam da zvučim odvratno, no htjeli ste iskren odgovor. No iako sam potpuno iskren prema vama, nikada se neću otarasiti tog osjećaja praznine uzrokovanog ne osjećanjem grižnje savjesti, a što je opet na neki sjebani način osjećaj grižnje savjesti.


''Osjećao sam se kao najveće govno na svijetu.''

 

Da budem potpuno iskren, varanje je poprilično bezveze. Kada sam prevario svoju curu, nisam imao blage veze zašto sam to učinio. Ta druga cura je bila privlačna, alkohol mi je malo udario u glavu, seks je bio odličan, no kada sam se sljedećeg jutra probudio i rastrijeznio, osjećao sam se kao najveće govno na svijetu. Nakon nekog vremena ja i cura smo prekinuli, iako mi je ona u početku oprostila nevjeru. Iako me prekid potpuno slomio, još me gore emocionalno slomila činjenica da je ona bila spremna sve mi oprostiti. Sve je bilo mojom krivnjom, no i dalje se mrzim zbog toga.


''Razveli smo se i nikada nisam bio sretniji.''

 

Prvi put kada sam prevario ženu, osjećao sam se užasno. Izjedala me grižnja savjesti. No taj je osjećaj brzo izblijedio i nakon samo par tjedana ponovno sam ju varao. S vremenom sam shvatio da je kretenski biti serijski varalica i da nema smisla biti u braku ako ću je stalno varati. Zatražio sam razvod braka, razveli smo se i nikad nisam bio sretniji. Nisam više varalica!


''Užasava me činjenica koliko sam je povrijedio i bojim se da to nikada neće proći.''

 

Nakon varanja, većinu puta kada smo vodili ljubav nastojao sam ignorirati osjećaj grižnje savjesti i maksimalno joj ugađati, no uglavnom sam je osjećao poprilično isprazno. Seks je bio dobar, no emocionalni dio zbog kojeg bi inače seks s njom bio nešto najbolje što mogu zamisliti patio je zbog varanja. Odlučio sam sve joj priznati i otada mrzim sebe. Toliko me to sve izjedalo da sam u jednom trenutku pomislio i na samoubojstvo, no moj um je shvatio da to jednostavno ne bih mogao učiniti ljudima do kojih mi je stalo. Trenutno smo još uvijek zajedno i nastojimo izgladiti stvari, no užasava me činjenica koliko sam je povrijedio i bojim se da to nikada neće proći.


''Seks s mojom dragom postao je potpuno isprazan.''

 

Jednom me ubola smrznutom šparogom. I to toliko jako da me doista ubola i probola mi kožu. I sve to zato što se penjala stepenicama ispred mene, a ja sam ju uštipnuo za guzu, iako je to mrzila. Dobio sam što sam zaslužio, no ove sitnice su odličan pokazatelj naše veze. Bilo smo zlobni jedno prema drugome bez nekog posebnog razloga, iako su ti dišpeti uglavnom bili sitnice. Kao na primjer kada bi ona mojom četkicom za zube popravljala svoje šiške, nakon čega bih ja na četkici pronašao vlas njezine kose, i totalno poludio. Sve je to završilo tako da sam ju nekoliko puta prevario. S tri različite žene. Spavao sam sa svima njima, iako sam se osjećao isprazno i iako sam znao da ne bih ni s jednom od njih mogao biti u vezi. Seks s mojom dragom postao je jednako isprazan. Istina je da ni nikada prije seks s njom nije bio spektakularan, ali je svakako bio puno bolji nego nakon varanja. No iako seks više nije imao onaj 'wow' efekt, volio sam seks s njom, ali jednostavno emocionalno tamo više nije bilo ničega. Na kraju smo prekinuli i to je bilo najbolje i za mene i za nju. Ona je u početku bila poprilično potresena, no sada je jako sretna, a ja sam sretan zbog nje. I ja sam nastavio dalje, upoznao divnu ženu, oženio se, i u 7 godina braka nisam je niti jednom prevario.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!