KO Demokratske fronte Sarajevo

'Konaković tvrdi da State Department i DF ne govore istinu... Neka prestane obmanjivati javnost!'

Front18.06.20, 20:10h

'Konaković tvrdi da State Department i DF ne govore istinu... Neka prestane obmanjivati javnost!'
Konaković optužbama na račun DF-a i predsjednika Komšića želi skrenuti pažnju sa činjenice da ga je State Department označio kao političku figuru koja izražava antisemitska uvjerenja te širi hobofobiju

 

Kantonalni odbor Demokratske fronte Sarajevo poziva lidera četvorke Elmedina Konakovića (NiP, SDP, NS, NBL) da "prestane obmanjivati javnost sa tvrdnjama da je izvještaj State Departmenta u kojem se Konaković pominje lično lažan".

 

- Konaković optužbama na račun DF-a i predsjednika Komšića želi skrenuti pažnju sa činjenice da ga je State Department označio kao političku figuru koja izražava antisemitska uvjerenja te širi hobofobiju.

 

Konaković i NiP bezuspješno pokušavaju kazati da State Department i Demokratska fronta ne govore istinu, a istina o NiP-u svima je poznata.

 

Omalovažavanje napora predsjednika Demokratske fronte Željka Komšića na putu Bosne i Hercegovine ka NATO savezu, o čemu su se svojevremeno pozitivno izjasnili i dužnosici Sjedinjenih Američkih Država, poput Matthew Palmera, Konakoviću i NiP-u neće pomoći u cilju prikrivanja antisemitskih uvjerenja - stoji u reagovanju KO DF Sarajevo.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još