Donosimo pikanterije

Procurili detalji ljubavnog trougla, Johnny Depp tužio bivšu suprugu: Svi učesnici su superstarovi...

Showbizz18.06.20, 17:13h

Procurili detalji ljubavnog trougla, Johnny Depp tužio bivšu suprugu: Svi učesnici su superstarovi...
Prema navodima iz tužbe koju je Depp podigao protiv Amber, slavni trojac se sastao u Johnnyjevom stanu dok je ovaj bio na snimanju

 


Ime supermodela Care Delevigne (27) posljednje je u nizu slavnih imena koja su se našla upletena u mučnu, 50 miliona dolara tešku, tužbu za klevetu koju je Johnny Depp (57) pokrenuo protiv bivše supruge Amber Heard (34).

 

Prema najnovijim informacijama koje je ekskluzivno objavio Daily Mail, Cara, Amber i milijarder Elon Musk (48), svojevremeno su se upustili u vatreni 'menage a trois', odnosno prepustili su se strastima u troje.

 

Poznati trojac sastao se u Deppovom penthouseu u Los Angelesu 2016. godine, nakon što se Amber Heard već bila rastala od zvijezde 'Pirata s Kariba', otkrio je jedan prijatelj i bivši susjed.

 

Izvor blizak Deppu kazao je kako slavni glumac ne odbacuje posve ideju da bi poznatoj manekenki Cari Delevigne mogao biti uručen i sudski poziv kako bi doznao dodatne informacije koje bi mu pomogle u procesu protiv bivše supruge.

 

Depp je već podnio zahtjev u kojem od Muska i glumca Jamesa Franca traži da predaju sve eventualne poruke, emailove i razgovore koje su vodili s Heard u vremenu njihova razlaza u svibnju 2016.

 

'Cara bi također mogla biti primorana dati iskaz u ovom slučaju u kojem je, iskoreno, sad sve moguće', rekao je dobro upućeni izvor.

 

Depp je pokrenuo sudsku parnicu u martu prošle godine nakon intervjua koji je Amber Heard dala Washington Postu u kojem tvrdi da je od Deppa trpjela porodično nasilje.

 

U članku se Depp ne spominje imenom, no slavni je glumac svejedno podigao tužbu tvrdeći da su njene optužbe za porodično nasilje dovele do toga da izgubi ulogu u novom nastavu 'Pirata s Kariba'.

 

Advokati su zatražili iskaze desetak slavnih prijatelja i suradnika, uključujući i onaj Josha Drewa, bivšeg muža Amberine prijateljice Raquel 'Rocky' Pennington.

 

Iz izvadaka iz spisa koji su procurili u javnost, vidljivo je da su Deppovi advokati zatražili od Drewa, koji je besplatno živio u jednom od apartmana u sklopu Deppovog posjeda, da kaže što sve zna o navodnom 'trojcu' u  koji su bili uključeni Heard, Delevigne i Musk.

 

'Je li vam Rocky rekla da je Amber Heard imala aferu s Carom Delevigne u vrijeme dok je još bila udana za Deppa?', upitao je advokat Benjamin Chew.

 

'Da', odgovorio je Drew, koji se u međuvremenu rastao od Pennington, nakon čega se i dalje nastavio družiti s Heard koja mu je plaćala i advokate.

 

'Je li vam ikada otvoreno kazala da su, dok je još bila u braku s Deppom, ona, Cara i Musk proveli noć zajedno?', nastavio je advokat s ispitivanjem.

 

'Da, no ne mogu tačno reći kojeg je to datuma bilo', odgovorio je Drew.

 

'Znači, svo troje su imali zajedničku aferu?'

 

'Prema onome što sam ja razumio, da!', odgovorio je Drew.

 

Heard i Musk su nekoliko godina održavali vezu tokom koje su se više puta razilazili i ponovno sastajali, no vlasnik Tesle insistira na tome kako su započeli romantičnu vezu tek nakon njenog konačnog razlaza s Deppom.

 

No Depp tvrdi drugačije i kaže kako se osoblje zgrade Eastern Columbia sjeća kako je Musk nekoliko puta posjetio Heard još 2015. godine dok je Depp bio na nekon snimanju.

 

Depp je prošle godine putem advokata naložio Musku da preda svu konverzaciju, poruke i emailove koje je razmijenio s Heard tokom njihovog braka i navodnih incidenata porodičnog nasilja.

 

Deppa posebno zanima što je njegova bivša supruga rekla Musku o svađi koju su imali u maju 2016., a koja je rezultirala time da ona zatraži zabranu prilaska i optuži Deppa da ju je istukao i gađao telefonom.

 

Delevigne, koja ne taji da je seksualno privlače i žene i muškarci i koja je nedavno prekinula dugotrajnu vezu s Ashley Benson, povezivali su s mnogim zvijezdama, uključujući i Miley Cyrus, Harryja Stylesa, Ritu Oru, zvijezdu filma Fast & Furious Michelle Rodriguez, glumca iz serije Skins Jacka O'Connella i model Paris Jackson, kćer pokojnog Michaela Jacksona.

 

Prvi put je uvučena u vrtlog oko Deppa i Heard kad su 2016. tabloidi prenijeli da je Depp 'poludio' zbog sumnje da njegova supruga ima aferu s poznatom britanskom glumicom i manekenkom.

 

No iako su Delevigne i Heard - koja je također otvoreno biseksualna - često fotografirane zajedno, glasine o njihovoj ljubavnoj vezi nikada nisu potvrđene.

 

Daily Mail je ipak došao u posjed snimke žene koja neodoljivo podsjeća na Caru Delevigne, a koja se privatnim liftom vozi do Deppovog apartmana 2016. godine.

 

Ta je ista nadzorna kamera, također 2016. godine, snimila Muska i Heard kako se pipkaju i maze.

 

Iako na fotografijama i snimkama nema datuma, prema izjavama zaposlenika zgrade, može se zaključiti da je trojac bio u apartmanu u isto vrijeme, dan prije Dana zahvalnosti 2016. godine.

 

Šefica batlerske službe u toj zgradi, Trinity Corrine Esparza, kazala je da je sve troje vidjela kako se u više navrata voze liftom.

 

'I Cara je išla i gore i dolje, baš kao i Amber i Musk', kazala je Esparza.

 

'Pritiskali su dugmad u liftu, a kako nisu mogli otkriti kako funkcionira, na kraju su pošli stepenicama.'

 

Zastupnik Care Delevigne nije želio komentirati čitav slučaj.

 

Advokati Amber Heard ranije su Deppove optužbe za nevjeru proglasili 'neozbiljnim pokušajem da se ušutka njihova klijentica'.

 

Izvor blizak Musku odbacio je tvrdnje da je milijarder bio u vezi s obje žene i te navode proglasio 'budalaštinom i sapunicom' te odbio reći išta više nego se može iščitati iz Muskove službene izjave koju je o slučaju dao u martu 2019.

 

'Elon i Amber su se počeli viđati tek u maju 2016., a čak je i tada to bilo vrlo rijetko', kazao je glasnogovornik šefa Space X-a.

 

'Njihova je veza postala ljubavna tek mnogo kasnije.'

 

Musk, koji je u međuvremenu dobio dijete s muzičarkom Grimes, pojavio se nakratko na sudu u Londonu na kojem je Depp podnio tužbu protiv tabloida The Suna zbog njihovog članka iz 2018. u kojem su ga opisali kao 'osobu koja tuče žene'.

 

Tada je na sudu pročitano i što je Depp kazao jednom prijatelju, očito se referirajući na Muska: 'Brate, žao mi je što uopće pitam, ali ona je popušila tom zlobnom mekušcu koji joj je onda sredio neke usrane advokate. Više uopće nemam milosti nakon onoga za što sam mislio da je ljubav prema toj besmislenoj sponzoruši.'

 

Glumac iz Spidermana, Franco, također se našao umiješan u brakorazvodnu parnicu Depp-Amber nakon što je snimljen kako se u istom onom liftu vozi s Amber, 22. maja 2016.  - dan nakon njenog obračuna s Deppom.

 

Tadašnji Amberini advokati kazali su kako su on i Herd živjeli u istoj zgradi te da su se slučajno sreli u liftu.

 

No Deppovi advokati temeljito su ga ispitali o tome je li Amber tada na sebi imala vidljive masnice i ogrebotine.

 

Podsjetimo, Johnny Depp i Amber Heard upoznali su se na setu filma The Rum Diary 2011. godine te se vjenčali godinu dana kasnije - da bi se rastali na vrlo mučan način uz optužbe o porodičnom nasilju koje su punile stranice tabloida.

 

Heard je 2018. godine napisala: 'Postala sam javna osoba koja predstavlja obiteljsko nasilje i na vlastitoj sam koži osjetila svu okrutnost koju ova kultura manifestira prema ženama koje se usude progovoriti.'

 

To je izazvalo Deppov bijes i nagnalo ga da protiv Amber digne tužbu za klevetu u kojoj tvrdi da ona nije bila nikakva žrtva nasilja, već nasilnica.

 

Heard je uzvratila protutužbom na 300 stranica u kojoj je navela kako je godinama trpjela nasilje od 'ovog čudovišta'.

 

Slučaj koji se vodi na sudu u Virginiji trenutno je na čekanju do iduće godine zbog epidemije koronavirusa. No suđenje na sudu u Londonu nastavit će se idući mjesec.

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!