FOTO/ zavirite u Elis Esthetic Studio

Luksuzni salon u centru Sarajeva: Najpoznatiji svjetski tretmani za njegu lica i tijela nisu više nedostižni...

ŽENA iN18.06.20, 14:11h

Ako ste u potrazi za mjestom u kojem ćete se osjećati kao kod kuće, a uz to dobiti i kvalitetan, stručan i siguran tretman, Elis Esthetic Studio je mjesto za Vas

 

 


Ukoliko ste u potrazi za savršenim mjestom za opuštanje i uljepšavanje, pronaći ćete ga u ulici Mis Irbina 22, na prvom spratu stambene zgrade, iza BBI centra u Sarajevu.

 

Elis Esthetic Studio je novootvoreni, savremeni salon u centru grada, koji nudi široku lepezu estetsko-kozmetičkih uluga, a sve pod vodstvom magistrice farmacije Alise Kazić. Ugodan i elegantan ambijent, ljubazno i prije svega stručno osoblje, vrhunski preparati i aparatura koja se koristi u radu, kao i saradnja sa brojnim stručnjacima iz oblasti medicine, stomatologije, kozmetologije, dermatologije i plastične hirurgije, garantuju indivudalan pristup i stručan tretman za svaku klijenticu ponaosob.


- Naša briga o Vama počinje od prvog dolaska, ali se ne završava sa završenim tretmanom. Pružamo usluge postnjege nakon tretmana, pratimo Vas kroz različite faze Vašeg uljepšavnja, te pružamo usluge savjetovanja u smislu kućne njege, suplemenata koji će doprinijeti boljem efektu bilo kojeg od tretmana koji ste uradili u našem Studiu - navodi magistrica Kazić.

 

elis-esthetic-9


U Elis Esthetic Studiu se možete njegovati od glave do pete, jer Studio pruža preko 100 različitih usluga, između ostalog usluge manikure, pedikure, njege kose, tretmane lica (klasične tretmane, čišćenje lica, microneedling, mezoterapiju iglom, mezoporaciju, hydrafacial, 3D HIFU,itd.), tretmane tijela, anticelulitne i pakete tretmana za mršavljenje poput kavitacije, lipolize ili kriopolize, usluge nadogradnje i uvijanja trepavica, masažu, epilaciju,hijaluronske tretmane podmlađivanja, brisanja mimičkih bora, kao i mnoge druge anti-age tretmane. Preparati koji se koriste u Studiu su 100% dermatološki ispitani i bezbjedni, farmaceutske čistoće i pouzdanosti, što je jedan od najbitnijih aspekata magistrice Alise Kazić u odnosu na preparate kojima radi.


Jedan od najpopularnijih tretmana u salonu i omiljeni mr.ph. Kazić jeste mezoterapija dermapenom ili tzv. microneedling, za koji kaže da iako je pomalo bolan, daje fantastičan efekat i potiče prirodnu regeneraciju kože lica, što se klijenticama jako dopada, te vrlo rado istrpe malo boli za ljepotu i zdravu kožu.


U konačnici, ako ste u potrazi za mjestom u kojem ćete se osjećati kao kod kuće, a uz to dobiti i kvalitetan, stručan i siguran tretman, Elis Esthetic Studio je mjesto za Vas. Kao što poručuju iz Studia, zdrava koža je najljepša koža.

 

Više informacija možete saznati putem tel.  061 648 444 ili e-maila [email protected].

 

Promotivni sadržaj

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!