pada na isti tip muškarca

Turski mediji bruje o novoj vezi pjevačice: Gdje je Emina Jahović upoznala novog milionera

Showbizz15.06.20, 09:12h

Turski mediji bruje o novoj vezi pjevačice: Gdje je Emina Jahović upoznala novog milionera
Osim što se Eminin bivši i sadašnji bave investicijama i turističkim ulaganjima, obojica su "teški" nekoliko miliona

 

Emina Jahović raskinula je vezu sa turskim biznismenom Sadetinom Saranom pred sam kraj prošle godine, a priča se da je našla novog partnera Saliha Čečena u istoj teretani u kojoj se rodila ljubav između nje i njenog prethodnog izabranika.

 

Naime, kako prenose turski mediji, pjevačica već nekoliko mjeseci krije vezu s mlađim sinom turskog milionera Ibrahima Čečena, vlasnika jedne od najvećih kompanija u Turskoj, a koji se u malo čemu razlikuje od njenog bivšeg partnera.


Osim što se Eminin bivši i sadašnji bave investicijama i turističkim ulaganjima, obojica su "teški" nekoliko miliona i svakodnevno posjećuju teretanu. Kako su prenijeli turski mediji, Emina je o novom izabraniku rekla samo najbližima, ali joj kao bivšoj ženi najpoznatijeg turskog pjevača Mustafe Sandala nije pošlo za rukom da tajnu romansu dugo krije od javnosti.

 

emina-jahovic1

 

Iako je vijest da je za manje od godinu bila u vezi s dva milionera, sa kojima je druženje započela u teretani glavna tema turskih medija već danima, pjevačica se povodom nove ljubavi nije oglasila. 

 

(Avaz, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 24

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još