ŽIVA RASPRAVA NA FB KOLEGA SA AKADEMIJE

Memo Haljevac: Ti si na guzove studirao i udarao se sintelanom! Damir Nikšić: Čuj 'sintelan'?!

Front11.06.20, 16:32h

Memo Haljevac: Ti si na guzove studirao i udarao se sintelanom! Damir Nikšić: Čuj 'sintelan'?!
Društvene mreže su već odavano postale istinska politička arena. Sve ono čega nema u ozbiljnim medijima, ima tamo. Pažnju vam skrećemo na živopisnu prepisku između dvojice likovnih umjetnika u politici Sulejmana Meme Valjevca i Damira Nikšića

 


Prvo je na Facebook zid svoj nimalo nježan komentar o kolegi sa fakulteta ostavio Sulejman Memo Haljevac...

 

memo-komentar

 

Brzo je uslijedio i odgovor Damira Nikšića:

 


- Memo nije svjestan da sam mu napravio besplatnu reklamu i predizbornu kampanju. Izgleda da je SBB-ov stil da vrijeđa i izmišlja narative, tako da Memi ne mogu zamjeriti na ovom, pošto je Memo dobar čovjek koji se jednostavno zatekao u lošem društvu koje je gledalo da iskoristi njegovu slavu.

 

Štaviše, jako sam afirmativno govorio o njemu kao o primjeru političkog angažmana koji bi trebao inspirisati mlade ljude.

 

Memo bi se trebao pridružiti i činiti isto: ponosno pozivati finu mladu raju, naprednu omladinu, da se politički aktiviraju i preuzmu vođenje lokalne samouprave i sve funkcije, da završe što je započeo i nastave gdje je stao.

 

Zbilja je moj “politički uzor” i nadam se da će ESPo i neki drugi mladi ljudi, slijedeći njegov svijetli primjer, na predstojećim izborima dobiti volju i priliku da urade mnogo više i od Meme i od mene, od svih nas do sada.

 

Što se tiče zavoda, ne znam kako onda objasniti ovaj dokument. Možda Memo nije ni znao da je donedavno bio predsjedavajući. Razumijem i to, ko će se snaći u tolikim funkcijama.


Čuj “sintelan”?! :)))).

 

 

Javnost u Sarajevu očekuje skori nastavak ove živopisne političke rasprave na Facebooku.

 

(DEPO Portal/ak)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 120

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još