TV voditeljica i stručna osoba 'Srebrene maline' za nabavku respiratora

Ana Bavrka reaguje: Ne poznajem Solaka i nisam mu mogla u subotu predati ruksak jer...

Front08.06.20, 21:19h

Ana Bavrka reaguje: Ne poznajem Solaka i nisam mu mogla u subotu predati ruksak jer...
Svi plasirani navodi plod beskrupulozne zloupotrebe mene kao javne osobe koju dovodite u neprimjeren kontekst plasirajući neistinite informacije, navela je Bavrka

 

Ana Bavrka, atraktivna TV voditeljica čije se ime, kao stručne osobe u firmi "Srebrena malina", dovodilo u vezu s aferom "Respiratori", reagirala je na tekst objavljen na portalu Avaza povodom informacije da je u subotu u Mostaru predala ruksak s nepoznatim sadržajem Fahrudinu Solaku, jednom od ključnih imena u ovoj aferi.

 

Bavrka u dopisu Dnevnom avazu tvrdi kako tog dana nije bila u Mostaru.

 

"Ja sam dana, 6. lipnja, bila u Novom Travniku, na Svetoj Krizmi mog brata, gdje sam provela cijeli dan. Također, napominjem da ne poznajem osobno gospodina Solaka pa su tako svi plasirani navodi plod beskrupulozne zloupotrebe mene kao javne osobe koju dovodite u neprimjeren kontekst plasirajući neistinite informacije", navela je Bavrka u dopisu Avazu.

 

Bavrka je po profesiji diplomirani inženjer radiološke tehnologije, a diplomu je stekla na Fakultetu zdravstvenih studija u Mostaru. Nju je, naime, vlasnik firme "Srebrena malina“ Fikret Hodžić angažirao kao stručnu osobu kako bi firma mogla dobiti dozvolu za uvoz medicinske opreme.

 

Ona je sada demantovala pisanje Avaza da je u subotu viđena kako suspendiranom direktoru Federalne uprave civilne zaštite Fahrudinu Solaku u Mostaru predaje ruksak i odlazi. On je osumnjičen u predmetu "Respiratori", zajedno s Fadilom Novalićem, federalnim premijerom, i Fikretom Hodžićem, vlasnikom ''Srebrene maline''.

 

(Bljesak.info, DEPO PORTAL, BLIN MAGAUIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 42

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još