foto/ nakon spekulacija o klimavom braku

Konačno se oglasio Igor Kojić i pojasnio šta se dešava: Sad je sve jasno!

Showbizz03.06.20, 11:49h

Konačno se oglasio Igor Kojić i pojasnio šta se dešava: Sad je sve jasno!
Sve je počelo kada je bračni par ovog vikenda prestao pratiti jedno drugog na Instagramu

 

Ljubav koja se ne mjeri likeom i followom. Moj anđeo, najljepša duša i najbolja majka na svijetu - napisao je Igor Kojić, 32-godišnji suprug pjevačice Severine nakon mnogih spekulacija da je njihov brak na klimavim nogama zbog započetih rasprava na društvenim mrežama.

 

severina-i-igor-kojic

 

Sve je počelo kada je bračni par ovog vikenda prestao pratiti jedno drugog na Instagramu, a Igor je na Instagramu objavio fotomontažu na kojoj je na jednoj fotografiji on sa Severinom, a iz grma viri Milan Popović te je napisao: "Generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora", napisao je Kojić, koji je uz montažu nadodao i pjesmu "Namćor" Đorđa Balaševića u kojoj su stihovi "Al' tebe volem, to je fakat, ti si mi ljubav jedina".

 

Kojić je uz to označio i dva medija iz Srbije i Hrvatske, uz prigodni hashtag "Dosta, ako Boga znate". Objavu je Igor brzo uklonio s Instagrama, ali prije nego što ju je uklonio, Severina je napisala dva komentara. U prvom je pjevačica rekla: "Pokrovitelji su Olja i Dragan." Zatim je još dodala: "Molim te, izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan."

 

Nakon toga bračni par se prestao pratiti na Instagramu, no tijekom jučerašnjeg dana su se ponovno zapratili na ovoj društvenoj mreži.

 

(Vecernji, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još