O HAPŠENJU NOVALIĆA, SOLAKA I HODŽIĆA

Komšić: Politički sve ovo podsjeća na aferu 'Agrokomerc'! I posljedice bi mogle biti pogubne - i za Federaciju i za BiH!

Front29.05.20, 15:11h

Komšić: Politički sve ovo podsjeća na aferu 'Agrokomerc'! I posljedice bi mogle biti pogubne - i za Federaciju i za BiH!
- Svaka borba protiv korupcije je za pozdraviti. Ne ulazeći u to šta radi Tužilaštvo, jer to svakako i ne znamo. Politički sve podsjeća na predratnu aferu "Agrokomerc" - irekao je Komšić komentarišući hapšenja u aferi "Repiratori"

 

 

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić, povodom saslušavanja i zadržavanja u SIPA-i premijera Federacije BiH Fadila Novalića, kao i Fahrudina Solaka i Fikreta Hodžića, kazao je za kako ga sve ovo podsjeća na predratnu aferu "Agrokomerc".


- Svaka borba protiv korupcije je za pozdraviti. Ne ulazeći u to šta radi Tužilaštvo, jer to svakako i ne znamo. Politički sve podsjeća na predratnu aferu "Agrokomerc". Političke posljedice po cijelu BiH, ne samo Federaciju BiH, biće ogromne, kao što je to bila i afera Agrokomerc u ono vrijeme. Nažalost, posljedice te predratne afere su bile pogubne po zemlju! – rekao je Komšić za portal Startbih.ba.

 

(FENA/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 80

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još