FOTO/ USLIKALI SE, NA KORONU ZABORAVILI

A gdje su maske i distanca: Dragan Čović u posjeti Predsjedništvu i čelnim ljudima OO HDZ Odžak

Front25.05.20, 16:43h

A gdje su maske i distanca: Dragan Čović u posjeti Predsjedništvu i čelnim ljudima OO HDZ Odžak
Na sastanku je komentirana aktualna politička situacija u Odžaku, s naglaskom na pomoć gospodarstvu zbog utjecaja pandemije koronavirusa, priopćeno je Ureda za informiranje HDZ-a BiH

 

 

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović boravio je u ponedjeljak u Odžaku gdje se sastao s Predsjedništvom Općinskog odbora HDZ-a BiH Odžak na čelu s predsjednikom Ilijom Ilićem i načelnikom te općine Jakovom Ivankovićem.


Na sastanku je komentirana aktualna politička situacija u Odžaku, s naglaskom na pomoć gospodarstvu zbog utjecaja pandemije koronavirusa, priopćeno je Ureda za informiranje HDZ-a BiH.


Također, razgovaralo se o konkretnim koracima pomoći gospodarstvu, zdravstvu, poljoprivredi kao i ukupnoj situaciji i pomoći socio-ekonomski najpogođenijim sektorima.


Na sastanku su iskazani glavni prioriteti i plan aktivnosti stranke u Odžaku u narednom razdoblju. Također, iskazana su i određena očekivanja potpore viših razina vlasti pri potpori i sufinanciranja određenih projekata.


Predsjednik Čović podržao je planirane aktivnosti, kao i planirane projekte oko kojih će se uključiti sve razine vlasti kako bi se realizirale u skorije vrijeme.


Govoreći o lokalnim izborima, naglašeno je kako se HDZ BiH u Odžaku priprema za nadolazeće obveze s pozivom na provedbu demokratskih i zakonski transparentnog izbornog procesa.


Stranačko izaslanstvo prije održanog sastanka posjetilo je Župni ured u Posavskoj Mahali, nakon čega i masovnu grobnicu na „Nujića njivi“ u Posavskoj Mahali gdje su položeni vijenci. Također, vijenci su položeni i na spomen parku Posavska Mahala, navodi se u priopćenju.

 

(FENA/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 27

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još