POPULARNI KAKANJAC OKREĆE NOVI LIST

Izbrisao sve fotografije sa bivšom suprugom: Nakon bračnog brodoloma, Gile pali sve mostove iza sebe...

Showbizz22.05.20, 11:43h

Izbrisao sve fotografije sa bivšom suprugom: Nakon bračnog brodoloma, Gile pali sve mostove iza sebe...
Gile je na profilu ostavio samo nekoliko svojih i jednu fotografiju sa sinom, kao i duetsku pjesmu koju je nedavno snimio sa Ivanom Selakov

 

 


Nakon razvoda i svega četiri godine braka, popularni pjevač iz Kaknja Amar Gile Jašarspahić izgleda da ovaj period života ne želi da čuva čak ni u uspomenama. Tako se bar može suditi po njegovom Instagram profilu.

 

Naime, iako sa sada već bišom suprugom Enom Sarajlić ima sina, on je na Instagramu obrisao sve njihove zajedničke fotografije. Gile je na profilu ostavio samo nekoliko svojih i jednu fotografiju sa sinom, kao i duetsku pjesmu koju je nedavno snimio sa Ivanom Selakov.

 

Pobjednik “Zvezda Granda” sa svojom suprugom ne živi zajedno od decembra prošle godine, a u februaru su i zvanično podnijeli papire za razvod.


I sam Gile je nedavno za medije potvrdio da je jnegov brak gotov.


- Razveo sam se. Nije nam išlo u braku, te smo odlučili da svako ode na svoju stranu. Uredno plaćam alimentaciju i koristim svaki slobodan trenutak kada nemam nastupe i koncerte da provedem sa sinom - izjavio je pjevač.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 26

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još