'nije me sramota, ovo nije moje poniženje'

Šokantno: Bh. karatistkinje Ema i Ena Selman brutalno pretučene u svom stanu, na vrata im pokucao pijani muškarac...

Hronika17.05.20, 10:21h

Šokantno: Bh. karatistkinje Ema i Ena Selman brutalno pretučene u svom stanu, na vrata im pokucao pijani muškarac...
Desilo se sinoć u ponoć (petak na subotu) da je na moja vrata pokucala vidno pijana osoba i ušla mi u stan kako bi mene i moju sestru istukla i fizički zlostavljala

 

 


Sestre Ema i Ena Selman (18) reprezentativke su Bosne i Hercegoovine u karateu, djevojke koje su našoj zemlji donijele brojne sa međunarodnih takmičenja. No, vijest koju je sinoć na svom Facebook profilu objavila Ema Selman sve je šokirala, ne samo u Krajini, već i u cijeloj BiH, pa i šire. 


Naime, kako navodi, ona i njena sestra brutalno su pretučene u svom stanu u Ključu, a u svom postu deteljno je pojasnila i šta se desilo, uz priloženu fotografiju koja govori više od riječi... 

 

- Želim svima javno da kažem o situaciji o kojoj su upoznati mnogi građani Ključa. Desilo se sinoć u ponoć (petak na subotu) da je na moja vrata pokucala vidno pijana osoba i ušla mi u stan kako bi mene i moju sestru istukla i fizički zlostavljala. Adel Vučkić je izvršio nasilje na meni. Ja sam žrtva nasilja jedne pijanice. Nije me sramota, ovo nije moje poniženje, već njega i njegove porodice. Ne znam na koji nivo može muškarac spasti da udari žensko. Adele Vučkiću, ovo mene ne boli, ja se ne stidim. Ti si taj koji se treba stidjeti... Mi imamo svoja prava. Predlažem svim ženama da nikad ne trebaju šutjeti nad nasiljem! Dosta, ljudi, pisanja o situaciji koja je bila. S ovim me nećete poniziti. Ja iz ovog ustajem samo jača - napisala je Ema Selman u svom FB postu. 

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 55

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još