Video/ Doba korone

Čulina: Ne fali meni otac, ni mater, ni dica, najviše mi fali njegova ljubavnica!

Zabava08.05.20, 11:17h

Čulina: Ne fali meni otac, ni mater, ni dica, najviše mi fali njegova ljubavnica!
Svi govore o toj lipoti seksa, je, to je tako kad imaš 23 do 30 godina, a što imaš od toga nakon 20 so 30 godina braka?

 

Splitska glumica Arijana Čulina zbog pandemije koronavirusa ne može biti na svom radnom mjestu u splitskom HNK, ali zato je pronašla drugi način da bude uz svoju publiku.

 

Otkako je počela situacija s koronavirusom, glumica je počela objavljivati videosnimke na YouTubeu kojima  do suza nasmijava svojim humorom, pše Vecernji.hr.

 

Čitala je tako Arijana svojoj publici isječke iz svoje knjige i s dozom humora osvrnula se na cijelu situaciju s koronom, opisuje i kako izgledaju dani u ovim posebnim uvjetima, a u zadnjem videu poručuje kako se jedva čeka vratiti na posao da se odmori od svega.

 

– Jeste li vi potrošili sve te tuke i prasce što ste kupili na početku? Ne mogu ja ovo više! Cili dan se uvuka u kuću!  Ne fali meni otac, ne fali meni mater, ne fale mi dica, najviše mi fali njegova ljubavnica da ga uzme, prošeta, prozrači i ja da se malo odmorim - govori Arijana u videu i poručuje kako ljubavnici pripada radost, a ženi žalost.

 

U svom stand-upu, po kojima je ova glumica i inače poznata, kaže da bi bilo dobro da se ljubavnice i  žene dogovore i podijele posao.

 

– Ne zna kuhati, ni jaje ispeći, ali zna oko jaja, to joj se ne može reći. A svatko ima neku užu specijalnost. Svi govore o toj lipoti seksa, je, to je tako kad imaš 23 do 30 godina, a što imaš od toga nakon 20 so 30 godina braka? – upitala je glumica.  Na kraju videa zaključila je kako muža više neće pitati kad se vraća doma.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!