FOTO/ Uspjela ga vidjeti

Severina nakon dužeg vremena objavila novu fotografiju sa sinom Aleksandrom

Showbizz03.05.20, 18:43h

Severina nakon dužeg vremena objavila novu fotografiju sa sinom Aleksandrom
Čini se kako je Severina nakon dužeg vremena uspjela provesti vrijeme sa sinom

 

Severina je na svom Instagram profilu nakon dužeg vremena objavila nekoliko fotografija sa sinom Aleksandrom.

 

Na Instagram Story pjevačica je postavila dvije fotografije, a na jednoj od njih grli Aleksandra koji se igra na ljuljački. Sudeći prema fotkama, čini se kako je Severina nakon dužeg vremena uspjela provesti vrijeme sa sinom.

 

Podsjećamo, Severina je boravila u Beogradu u karanteni mjesec dana s porodicom svog supruga, a tokom tog razdoblja Aleksandar je bio u samoizolaciji s ocem Milanom Popovićem. Prema pisanju nekih medija, za to vrijeme uspjela je vidjeti sina samo na 15 minuta, a prvi put su nakon 7 godina proveli Uskrs odvojeni.

 

"Moja mala ljubav, koja mi po nekoj privremenoj mjeri pripada polovicu uskršnjih blagdana, i dalje nije sa mnom. Danas je 30 punih dana da ga nisam dodirnula, zagrlila, podragala po kosi, osjetila i usnula pored njega. Zato dok čekam taj trenutak, jaja sam farbala kao i proteklih sedam godina, koliko je Uskrsa proveo sa mnom", ispričala je u svojim emisijama uživo na SeVeTeVeu.

 

Nakon što je Milan otputovao s Aleksandrom iz Beograda u Zagreb, Severina je to isto napravila. Provela je u karanteni dvije sedmice, gdje je proslavila i rođendan.

 

Čini se kako je danas uspjela vidjeti 8-godišnjeg sina, a o tome koliko joj nedostaje i koliko se raduje susretu govorila je u svojim emisijama na YouTubeu.

 

severina-aleksandar

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!