foto/ teško joj pada karantin

Hana: Želim svoj život natrag... Kratak je da bi nam se oduzimali minuti, sati, dani, mjeseci...

Showbizz27.04.20, 12:59h

Hana: Želim svoj život natrag... Kratak je da bi nam se oduzimali minuti, sati, dani, mjeseci...
Budući da je inače prilično aktivna, vjerovatno joj takav režim sada nešto teže pada pa je o tome i progovorila na društvenim mrežama

 

Baš kao i ostatak svijeta, i bh. voditeljica ovih je dana zatvorena i primorana mnogo vremena provoditi kod kuće.

 

Budući da je inače prilično aktivna, vjerovatno joj takav režim sada nešto teže pada pa je o tome i progovorila na društvenim mrežama. 

 

Hana Hadžiavdagić je tako na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj je pozirala prije nego što je započela situacija s korona virusom kao i popratni status pod nazivom 'Quarantine 2020', požalivši se da želi svoj život natrag.

 

hana-hadziavdagic

 

Ne mogu da vjerujem da je ovo fotkano prije nešto više od mjesec dana...meni kao da je prošla cijela vječnost♥️ Želim svoj život natrag jer želim nastaviti juriti za svojim snovima, osmijesima, lijepim trenucima jer život je kratak da bi nam se oduzimali minuti, sati, dani, mjeseci...Nikad se ne zna koliko još vremena svatko od nas ima ali jedina predivna stvar u svemu ovome je to što 24h provodim s osobom koju volim do ćoška oblaka i kraja neba - napisala je Hana.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!