Mirko Šarović, predsjednik SDS-a

Ne možemo podržati uvođenje vanrednog stanja... Za nas je potpuno neprihvatljivo da sjednica bude zatvorena!

Front27.03.20, 20:13h

Ne možemo podržati uvođenje vanrednog stanja... Za nas je potpuno neprihvatljivo da sjednica bude zatvorena!
Šarović je istakao da su u SDS-u svjesni ozbiljnosti pandemije i da su spremni da podrže svaku konkretnu mjeru nadležnih institucija u Republici Srpskoj čiji bi cilj bio da pojača borbu protiv virusa korona, pomoć zdravstvenim radnicima, privredi i kompanijama

 

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović izjavio je danas da ova stranka ne može podržati uvođenje vanrednog stanja dok ne dobiju jasne mjere koje bi to stanje podrazumijevalo, javlja Srna a prenose mediji.

 

Šarović traži da budu uvedene konkretne mjere u borbi protiv koronavirusa i pomoći ekonomiji, umjesto najavljenog proglašenja vanrednog stanja, saopšteno je iz SDS-a.

 

"Stanje u kojem se trenutno nalazimo je isuviše ozbiljno i kao takvo zahtijeva potpuno ozbiljan pristup, bez bilo kakve improvizacije i maglovitosti u donošenju ovako važnih odluka", smatra Šarović.

 

On kaže da je za SDS potpuno neprihvatljivo da sjednica bude zatvorena jer smatra da je riječ o važnom pitanju "da bi se krilo od očiju javnosti".

 

Šarović je istakao da su u SDS-u svjesni ozbiljnosti pandemije i da su spremni da podrže svaku konkretnu mjeru nadležnih institucija u Republici Srpskoj čiji bi cilj bio da pojača borbu protiv virusa korona, pomoć zdravstvenim radnicima, privredi i kompanijama.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još