video/ iz kabineta premijera reagovali zbog objave TV SA

Muke sa zaštitnom maskom: Premijer FBiH vezice za uši stavlja oko vrata, pa ne ide, pa stiže pomoć...

Front23.03.20, 15:32h

Muke sa zaštitnom maskom: Premijer FBiH vezice za uši stavlja oko vrata, pa ne ide, pa stiže pomoć...
Ubrzo mu je stigla pomoć

 

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić, prije prvog dnevnog obraćanja građanima danas je imao određenih 'poteškoća' sa stavljanjem zaštitne hirurške maske.

 

Novalić je otpakovao masku, a potom je vezice koje se stavljaju iza ušiju - pokušao svezati oko vrata.

 

Ubrzo mu je stigla pomoć, nakon čega je masku, inače namijenjenu za pokrivanje nosa i usta, svezao oko vrata.

 

Snimak je objavila TV SA.

 

 
 

Iz kabineta premijera FBiH Fadila Novalića reagirali su na snimak koji je plasirala kantonalna TVSA nakon današnje press-konferencije Vlade FBiH.

 

-Osuđujemo neprofesionalan potez TVSA, koja je zloupotrijebila snimak premijera Novalića prije nego što je uopće počela konferencija za medije. Informiramo javnost da Premijer Novalić radi svoj posao, bez prestanka proteklih sedmica. Vlada Federacije, na čelu sa premijerom čini nadljudske napore kako bi se spasili ljudski životi i zdravlje građana. Gospođo Jurišić, TV SA je javna televizija i trebali bi se, u ovim trenucima, pridržavati barem minimuma profesionalnog kodeksa. Bojim se da niste svjesni situacije u kojem se nalaze građani naše države, navodi se u saopćenju za javnost Kabineta premijera FBiH.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još