Baš mu ne ide

Gradonačelnik Sarajeva ponovo u akciji: Skaka novim gafom o koronavirusu uveseljava javnost

Front17.03.20, 15:49h

Gradonačelnik Sarajeva ponovo u akciji: Skaka novim gafom o koronavirusu uveseljava javnost
Sigurno se sjećate gafa kada je Stjepana Mesića zamijenio sa Stjepanom Kljujićem, kada je rekao da je prošlo 72 godine od pobjede nad antifašizmom...

 

Abdulah Skaka, gradonačelnik Sarajeva i kadar SDA, poznat je po svojim lapsusima, zbog čega je postao predmet općeg podsmjeha, napravio je novi gaf. 

 

Ovog puta Skaka je nadmašio samog sebe. Nespretni Skaka - vjerovali ili ne – u odluci o mjerama koje je Grad Sarajevo poduzeo povodom pandemije, uostalom kao i cijela država, region i svijet, kaže “u sklopu mjera sprječavanja prevencije zbog širenja koronavirusa”?!

 

skaka-korona

 

Vjerovatno je htio da kaže „prevencije zbog širenja koronavirusa“. 


Nemali je broj njegovih lapsusa. Sigurno se sjećate gafa kada je Stjepana Mesića zamijenio sa Stjepanom Kljujićem, kada je rekao da je prošlo 72 godine od pobjede nad antifašizmom, kada je Lovrinovića preimenovao u Lovrića, kada je, govoreći o EYOF-u, rekao "trudit ćemo se da niko ne bude dio lijepe priče"... I tako unedogled...

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 68

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još