Velike pogodnosti

Klijenti Raiffeisen banke mogu osvojiti putovanje na Roland Garros

Biznis Klub09.03.20, 17:55h

Klijenti Raiffeisen banke mogu osvojiti putovanje na Roland Garros
U okviru nagradne igre „Započni dan kao pobjednik“ klijenti imaju priliku osvojiti jedno od dva putovanja za dvije osobe na teniski turnir Roland Garros 2020

 

- Mi u Raiffeisen banci cijenimo povjerenje koje nam naši klijenti svakodnevno ukazuju te želimo ponuditi proizvode koji će im omogućiti uživanje u što većem broju pogodnosti. Stoga mi je posebno zadovoljstvo što je naša ponuda za Premium klijente odnedavno bogatija za prestižne debitne i kreditne Mastercard World Elite kartice koje korisnicima daju dodatnu vrijednost kroz usluge koje ove kartice omogućavaju. Također, trenutno je u toku nagradna igra u okviru koje će najsretniji klijenti koji apliciraju za Mastercard World Elite karticu imati mogućnost da uživaju u svjetskom tenisu - izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke.

 

U okviru nagradne igre „Započni dan kao pobjednik“ klijenti imaju priliku osvojiti jedno od dva putovanja za dvije osobe na teniski turnir Roland Garros 2020. Svaka od nagrada uključuje premium karte za meč i obilazak kompleksa Roland Garros, cjelodnevnu catering uslugu, zatim avio karte na relaciji Sarajevo – Pariz – Sarajevo, noćenje sa polupansionom u Parizu u hotelu kategorije pet zvjezdica, te prevoz od aerodroma do hotela i nazad. 

 

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva fizička lica koja podnesu zahtjev za izdavanje Mastercard World Elite debitne ili kreditne kartice u izdanju Raiffeisen banke i kojima zahtjev bude odobren do 15.04.2020. godine. Za učešće u nagradnoj igri nije potrebna dodatna prijava, a izvlačenje dobitnika će biti 27.04.2020. godine. 

 

Mastercard World Elite debitna i kreditna kartica su najnovije Premium kartice u izdanju Raiffeisen banke koje pružaju jedinstvene privilegije: besplatnu Boingo Wi-Fi uslugu na milion hotspot lokacija širom svijeta, Lounge Key uslugu za opuštanje u biznis salonima na aerodromima, te Concierge uslugu kao što su rezervisanje večere ili kupovina karata za koncert koji je već rasprodan. Više informacija dostupno je OVDJE.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!