VIDEO/ BURA NE PRESTAJE

Džaferović progovorio o skandaloznom snimku: 'Tu je SDA jasna, nikakvih dilema mi nemamo kada je u pitanju ta stvar...'

Front01.03.20, 11:46h

Džaferović progovorio o skandaloznom snimku: 'Tu je SDA jasna, nikakvih dilema mi nemamo kada je u pitanju ta stvar...'
Tu je SDA potpuno jasna, a političkom odgovornosti bavit će se organi SDA, bavit će se ovih dana i javnost će biti o tome obaviještena. Mi nikakvih dilema nemamo kada je ta stvar u pitanju - rekao je Džaferović

 

 

Potpredsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Šefik Džaferović, komentirajući snimak koji je objavio jednog od kandidata za predsjednika Kantonalnog odbora SDA-a Sarajevo Semir Efendić, rekao je kako SDA osuđuje sve eventualne nezakonitosti i manipulacije koje su vezane i za sam sadržaj snimka, a i način nastanka i motive, javlja agencija Anadolija.


- SDA osuđuje sve eventualne nezakonitosti i manipulacije koje su vezane i za sam sadržaj tog snimka, a i za sam način nastanka i motive nastanka tog snimka. O samom snimku, njegovom sadržaju, motivima nastanka, onim što je kažem, sadržaj tog snimka i eventualne odgovornosti treba da se bave institucije države BiH. Tu je SDA potpuno jasna, a političkom odgovornosti bavit će se organi SDA, bavit će se ovih dana i javnost će biti o tome obaviještena. Mi nikakvih dilema nemamo kada je ta stvar u pitanju - rekao je Džaferović.


Snimak koji je objavio Efendić govori o eventualnim nezakonitostima kojim su se, navodno, bavili pojedini članovi SDA, prenosi AA.

 

 

(Anadolija/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još