FOTO/ PRIBLIŽILA SE IGORU

Severina se podmladila, napravila jednu promjenu na licu: Sada izgleda 10 godina mlađa

Showbizz26.02.20, 21:05h

Severina se podmladila, napravila jednu promjenu na licu: Sada izgleda 10 godina mlađa
Različite frizure i stilovi su joj odlično stajali, čak i rizične šiške koje samo rijetki znaju da nose

 

 


Severina je već prepoznatljiva po svojoj dugoj kosi, ali povremeno promjeni nijansu. Ovog puta odsjekla je šiške i u njenom slučaju to se pokazalo kao pravo osvježenje.


Različite frizure i stilovi su joj odlično stajali, čak i rizične šiške koje samo rijetki znaju da nose.


Sudeći po njenoj posljednjoj objavi na Instagramu, još jednom se odvažila da odsječe šiške, čime je potvrdila da i male promjene mnogo znače.


Pjevačica je pozirala u društvu supruga, pa mu je posvetila nekoliko romantičnih stihova. Ali nikome nije promakao njen novi izgled.

 

Šiške i romantični pramenovi u kosi istakli su njene crte lica, a posebno su naglašene oči. U kombinaciji s minimalno šminke, ovo se pokazalo kao pun pogodak. Osim toga, stepenasto sječena kosa i razigrane šiške dobitna su kombinacija, koja garantuje mladolik izgled.


– Nevjerovatno kako ti stoje sve frizure – komentar je jedne obožavateljke.


– Apelujem na sve žene koje su vidjele Severinine šiške da svoje NE šišaju! Znate i same da će biti promašaj i da nećete izgledati kao Seve – našalio se drugi pratilac, dok je bilo i onih koji su zaključili da sada izgleda “kao Severina iz devedesetih”.

 

severina-siske

 

(Expresstabloid//DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 
 
 
 
 
 
 
 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!