VIDEO/ GLEDAJTE SVAKOG PONEDJELJKA OD 20 SATI

Ko je osumnjičeni u drugoj epizodi 'Politbiroa': Ukidaš otpremnine, mutiš i sa ukidanjem 'bijelog hljeba'... Jesi li lud?!

Mediji17.02.20, 22:30h

Ko je osumnjičeni u drugoj epizodi 'Politbiroa': Ukidaš otpremnine, mutiš i sa ukidanjem 'bijelog hljeba'... Jesi li lud?!
Aktuelne političke teme, kojih u Bosni i Hercegovini ima u izobilju, bile su i ovog ponedjeljka na tapetu, a novi osumnjičeni našao se na vrućoj stolici "Politbiroa"

 

 


Nakon prošlosedmične prve pilot epizode satirične emisije "Politbiro", koju je poslije dugogodišnjeg odsustva sa tv ekrana pokrenuo poznati bh. novinar Bakir Hadžiomerović, a producira FIST iz Sarajeva, večeras je na YouTube-u emitirana druga epizoda.


Vruće i aktuelne političke teme, kojih u Bosni i Hercegovini ima u izobilju, bile su i ovog ponedjeljka na tapetu, a na užarenoj stolici "Politbiroa" našao se bivši član Saveza za bolju budućnost, a novi član Naše stranke, Damir Arnaut


Povodom pokretanja ove satirične emisije, Hadžiomerović je, između ostalog, kratko pojasnio za DEPO Portal: 
 

- Ovo nije nikakva replika „60 minuta“. Cilj je da zabavimo ljude, nemam pretenziju da se bavim istraživačkim novinarstvom...


"Politbiro" emitira se na YouTube-u svakog ponedjeljka u 20 sati... Pogledajte drugu epizodu!

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još