uskoro otvaranje

Luksuzni hotel u regiji traži više od 300 radnika, među ostalim i u BiH

Biznis Klub11.02.20, 11:23h

Luksuzni hotel u regiji traži više od 300 radnika, među ostalim i u BiH
- Prilikom okupljanja hotelskog tima, želimo da pružimo priliku kandidatima iz regije da svoja znanja i vještine kroz internacionalnu platformu prikažu i svakodnevno usavršavaju, istaknuo je Michele Giraudo, generalni menadžer hotela One&Only Portonovi

 


Najluksuzniji hotel u regiji, One&Only Portonovi, koji treba da se uskoro otvori u turističkom gradu Portonovi kod Herceg-Novog, u potrazi je za više od 300 radnika, a između ostalog traži i ih u Bosni i Hercegovini, izvještava Indikator.ba.

 

Portonovi je, naime, u nekim medijima u BiH objavio oglase o zapošljavanju više od 300 radnika na brojnim pozicijama i nivoima, u različitim ugostiteljskim sektorima, koji će biti zaposleni tokom cijele godine, kao i sezonski.

 

- Prilikom okupljanja hotelskog tima, želimo da pružimo priliku kandidatima iz regije da svoja znanja i vještine kroz internacionalnu platformu prikažu i svakodnevno usavršavaju, istaknuo je Michele Giraudo, generalni menadžer hotela One&Only Portonovi.

 

Hotel One&Only Portonovi zaposlit će radnike u sektoru ljudskih resursa, recepcije, relacije sa gostima, domaćinstva, wellnesa i rekreacije, kuhinje, hrane i pića, održavanja.

 

Smješten u srcu UNESCO svjetske baštine, u zaklonjenom zaljevu sa ekskluzivnom pješčanom plažom, restoranima svjetske klase, najsavremenijim wellnes i spa centrom, One&Only Portonovi, kako se navodi, pružit će savršen spoj privatnosti i glamura.

 

Kompanija Azmont Investment na lokaciji bivše kasarne Kumbor izgradila je potpuno novo turističko naselje vrijedno milijardu eura, a nakon prve faze izgradnje prošlog ljeta, ulaganja u kompleks se nastavljaju.

 

Inadikator.ba je za doprinos razvoju turizma u regiji Portonovi resortu i kompaniji Azmont Investment dodijelio priznanje za najbolji potez u regiji 2019, koje je uručeno počasnom crnogorskom konzulu Rade Vujačiću prilikom održavanja Festivala turizma u Sarjevu krajem oktobra 2019. godine.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!