Propust na komemorativnoj sjednici

Mirza Čelik se izvinio građanima zbog neisticanja zastave BiH: 'Znači, samo sat vremena prije...'

Front06.02.20, 19:42h

Mirza Čelik se izvinio građanima zbog neisticanja zastave BiH: 'Znači, samo sat vremena prije...'
Kako je objasnio predsjedavajući Čelik, neposredno prije početka komemoracije održan je sastanak skupštinskog rukovodstva na kojem je on imenovan za predsjedavajućeg Skupštine KS

 

Rukovodstvo Skupštine Kantona Sarajevo predvođeno predsjedavajućim Mirzom Čelikom uputilo je danas izvinjenje građanima Kantona Sarajevo, posebno porodicama ubijenih i svima onima koji su u Narodnom pozorištu prisustvovali održavanju Zajedničkoj komemorativnoj sjednici Kantona Sarajevo, Grada Sarajeva i sarajevskih općina, povodom Dana sjećanja na sve ubijene građane Sarajeva u periodu 1992-1995. godina, zbog činjenice da na vidnom mjestu nije bila istaknuta zastava Bosne i Hercegovine.

 

Kako je objasnio predsjedavajući Čelik, neposredno prije početka komemoracije održan je sastanak skupštinskog rukovodstva na kojem je on imenovan za predsjedavajućeg Skupštine KS.

 

- Znači, samo sat vremena prije održavanja komemorativne sjednice odlučeno je da ću se uime rukovodstva Skupštine KS na ovom tužnom skupu obratiti ja, u svojstvu novog predsjedavajućeg, tako da nažalost sa svim drugim bitnim detaljima, sličnim ovom, iz objektivnih razloga nisam mogao lično da se upoznam - obrazložio je predsjedavajući Čelik, saopćeno je iz Službe za protokol i press KS.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još