FOTO/ Među više od hiljadu međunarodnih gostiju

Željka Cvijanović se uslikala na nacionalnom molitvenom doručku kod Trumpa

Front06.02.20, 17:49h

Željka Cvijanović se uslikala na nacionalnom molitvenom doručku kod Trumpa
Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država i članovi Kongresa svake godine pozivaju zvaničnike drugih država, političare iz SAD-a, diplomate i prijatelje iz više brojnih zemalja, da prisustvuju Nacionalnom molitvenom doručku, čiji je cilj razmjena poruka prijateljstva, mira, saradnje i međusobne zahvalnosti

 

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović prisustvovala je 68. Nacionalnom molitvenom doručku, koji se tradicionalno održava u hotelu „Hilton“ u Vašingtonu, a čiji je domaćin predsjednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donald Trump.

 

Ovogodišnjem Nacionalnom molitvenom doručku prisustvovalo je više od hiljadu međunarodnih gostiju iz više od 140 zemalja.

 

Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država i članovi Kongresa svake godine pozivaju zvaničnike drugih država, političare iz SAD-a, diplomate i prijatelje iz više brojnih zemalja, da prisustvuju Nacionalnom molitvenom doručku, čiji je cilj razmjena poruka prijateljstva, mira, saradnje i međusobne zahvalnosti.

 

(FENA/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 36

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još