Damir Arnaut podijelio na Twitteru

'Adil Osmanović, deseti glas SNSD-a': Ko je bio ZA, ko PROTIV, a ko suzdržan oko smanjenja otpremnina

Front06.02.20, 15:57h

'Adil Osmanović, deseti glas SNSD-a': Ko je bio ZA, ko PROTIV, a ko suzdržan oko smanjenja otpremnina
Damir Arnaut objavio je na svom Twitter nalogu rezultate glasanja na 4. sjednici Predstavničkog doma PSBiH na njegov zahtjev za razmatranje Prijedloga zakona o izmjeni Zakona o plaćama i naknadama u institucijama Bosne i Hercegovine po hitnom postupku

 

Damir Arnaut objavio je na svom Twitter nalogu rezultate glasanja sa 4. sjednice Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH na njegov zahtjev za razmatranje Prijedloga zakona o izmjeni Zakona o plaćama i naknadama u institucijama Bosne i Hercegovine po hitnom postupku.

 

Zahtjev za hitnim postupkom je pao zbog nedostatka entitetske većine, a uvijek je zanimljivo vidjeti ko je to glasao za, ko protiv, ko je ostao suzdržan, a koliko ih se uopšte nije pojavilo na sjednici, stoga pogledajte ispod:

 

predstavnicki-dom-psbih-otpremnina

 

psbih-glasanje

 

Na sve to zastupnik Arnaut je napisao:

 

- Listing glasanja — ko je bio ZA, protiv i suzdržan oko smanjenja otpremnina. Hitni postupak pao zbog nedostatka entitetske većine - Adil Osmanović, deseti glas SNSD-a.

 

damir-arnaut

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 31

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još