Susret sa kolegama

Zvizdić i Čović danas na samitu u Briselu

Front27.01.20, 07:56h

Zvizdić i Čović danas na samitu u Briselu
Zvizdić i Čović, zajedno s predsjednicima parlamenata država regiona, imat će susret s predsjednikom Evropskog parlamenta Davidom Sassolijem, kao i s članovima Konferencije predsjednika Evropskog parlamenta

 

 

Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić i predsjedavajući Doma naroda PSBiH Dragan Čović učestvovat će na Samitu predsjednika Evropskog parlamenta s predsjednicima parlamenata država zapadnog Balkana, koji će 27. i 28. januara biti održan u Briselu.

 

Zvizdić i Čović, zajedno s predsjednicima parlamenata država regiona, imat će susret s predsjednikom Evropskog parlamenta Davidom Sassolijem, kao i s članovima Konferencije predsjednika Evropskog parlamenta.

 

Tokom Samita bit će upriličen i sastanak predsjednika parlamenata država regiona s predsjedavajućim Radne grupe za zapadni Balkan u Odboru za vanjske poslove Evropskog parlamenta Toninom Piculom.

 

Prvog dana boravka u Briselu, 27. januara, Zvizdić i Čović imat će niz sastanaka sa zvaničnicima Evropske unije, najavljeno je iz Sektora za odnose s javnošću PSBiH.

 

(FENA/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!