FOTO/ Rukometna euforija

Dobitnici putovanja u nagradnoj igri 'Konzum te vodi na Euro' otputovali u Norvešku

Biznis Klub09.01.20, 19:02h

Dobitnici putovanja u nagradnoj igri 'Konzum te vodi na Euro' otputovali u Norvešku
Konzum se pobrinuo da na sebe preuzme kompletne troškove putovanja, što uključuje avio karte, plaćene sve poreze, takse, transfere, tri noćenja u Trondheimu i ulaznicu za utakmicu, kako bi deset sretnih dobitnika bezbrižno uživali na putovanju

 

Sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo danas su u Norvešku otputovali dobitnici nagradne igre „Konzum te vodi na Euro“. Na putovanje su ih ispratili predstavnici kompanije Konzum i tom prilikom im uručili ulaznice za rukometnu utakmicu Norveška – BiH, koja će se 10. januara odigrati u Trondheim Spektrum areni, te im poklonili navijačke rekvizite.

 

Euforija i uzbuđenje pred polazak vladali su među cijelom ekipom. Svi s nestrpljenjem čekaju veliki rukometni meč i nadaju se historijskoj pobjedi bosanskohercegovačke rukometne reprezentacije, koja se prvu put plasirala na Europsko rukometno prvenstvo.

 

- Sretni smo i uzbuđeni, ekipa je odlična i vjerujem da ćemo uživati tokom cijelog putovanja. Svim srcem ćemo navijati za reprezentaciju i naravno očekujemo pobjedu. Hvala Konzumu na ovoj divnoj i vrijednoj nagradi - izjavio je Almir Mehinagić,  jedan od dobitnika putovanja.

 

- Ovo će za sve nas sigurno biti putovanje koje ćemo dugo pamtiti. Meni je trebalo dugo da povjerujem da sam stvarno dobila nagradu. Osim utakmice, ja se iskreno radujem obilasku Trondheima jer nisam do sada imala priliku putovati u Norvešku. Zahvaljujem Konzumu na ovoj super nagradi, koja me je mnogo iznenadila i obradovala – izjavila je Sanela Bradarić, dobitnica putovanja.

 

Konzum se pobrinuo da na sebe preuzme kompletne troškove putovanja, što uključuje avio karte, plaćene sve poreze, takse, transfere, tri noćenja u Trondheimu i ulaznicu za utakmicu, kako bi deset sretnih dobitnika bezbrižno uživali na putovanju.

 

- Drago mi je da su naši kupci koji su osvojili putovanje u nagradnoj igri zadovoljni, te da im se kupovina u Konzumu i na ovaj način isplatila. Iskoristio bih priliku u ime kompanije Konzum našim rukometnim reprezentativcima poželjeti dobru igru koja će ih, vjerujem, odvesti do pobjede, a našim sretnim dobitnicima poželjeti ugodno putovanje, te naravno nezaboravan sportski ugođaj na utakmici – izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketinga Konzuma.

 

Podsjetimo, nagradna igra „Konzum te vodi na Euro“ izazvala je pravu rukometnu euforiju u Konzum prodavnicama. Osim deset putovanja u Norvešku, Konzum je dodijelio i 120 drugih vrijednih nagrada, a to su poklon vaučeri u vrijednosti 100KM za kupovinu sportske opreme u prodavnicama Sport Vision, poklon vaučeri u vrijednosti 50KM za kupovinu u Konzumu i vrijedni poklon paketi proizvoda Konzumovih trgovačkih marki.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!