POTREBNO JE I MALO SNAGE

Muškarci s manjim penisima izbjegavaju ovu pozu, a pojma nemaju koliko griješe i šta im ona može donijeti

DEPO PLUS07.01.20, 15:01h

Muškarci s manjim penisima izbjegavaju ovu pozu, a pojma nemaju koliko griješe i šta im ona može donijeti
Možda je pravo vrijeme da isprobate G- force pozu kod koje partner preuzima svu kontrolu

 

 

 

 

Budimo realni, kad ste u dugotrajnoj vezi, ponekad ravnomjerni pokreti partnera u misionarskoj pozi jednostavno nisu dovoljni da vas uzbude i da postignete vrhunac.


Pa, ako ste se zasitili te poze, a ne pada vam napamet pristati na neki akrobatski položaj na koji vas partner odavno pokušava nagovoriti, možda je pravo vrijeme da isprobate G- force pozu kod koje partner preuzima svu kontrolu.


Poza je jednostavna, ali partnerove kretnje vas u njoj 'pogađaju' točno tamo gdje treba. Započnite tako da legnete na leđa i savinete noge u koljenima, a partner neka klekne ispred vas. Zatim neka premjesti vaša stopala sa svake strane svog torza jer ćete tako imati bolji oslonac dok prodire u vas.


Iako je za seks u ovoj pozi potrebno imati određenu snagu, ona vam omogućava da se okrenete i eksperimentirate s penetracijom pod raznim uglovima...ili da jednostavno ležite i prepustite se partneru i uživate.

 
Još jedna dobra strana te poze je to što on ima slobodne ruke samo za vas, a to je idealno ako želite u igru dodati i vibrator kako biste povećali intenzitet užitka.


Treba napomenuti i da je ova poza odlična za frajere s manjim penisima.

 

(Živim.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!