Brod, čovjek ili okean

Najkraći test na svijetu pokazuje koliko ste zli: Ono što ste prvo vidjeli na slici otkriva vašu tamnu stranu

Zabava04.01.20, 19:32h

Najkraći test na svijetu pokazuje koliko ste zli: Ono što ste prvo vidjeli na slici otkriva vašu tamnu stranu
Najkraći test na svijetu će jednim pogledom otkriti da li ste zla ili dobra osoba

 

Sve što je potrebno da uradite jeste da dobro pogledate fotografiju i kažete šta ste prvo uočili na njoj – brod, čovjeka ili okean.

 

Najkraći test na svijetu će jednim pogledom otkriti da li ste zla ili dobra osoba.

 

Ako ste prvo vidjeli brod, to znači da ste 100 posto zli. Naime, vaš um ima najveći kapacitet za razumijevanje zla. Umijete da budete namazani svim bojama i nije vam strano da brinete o svom interesu.

 

Sa druge strane, ako ste prvo vidjeli čovjeka, to znači da ste 80 posto dobri, a 20 posto zli. Vi ste topla i brižna osoba i volite da budete u velikom društvu i upoznajete nove ljude. Saosećate sa onima u nevolji, a također znate šta je zlo i uvijek se trudite da ga učinite manje lošim. Ljudi vas vole.

 

I na kraju, ako ste prvo uočili okean, vi ste 100 posto dobri. Nježna ste duša koja ne umije da kaže “ne“. Uvijek želite da dostignete pravdu i održite mir. Ljubazni ste i požrtvovani. Ne smeta vam da se žrtvujete za viši cilj.

 

(Hayat.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!