DOK JE ČETVORKA SLAVILA NAJLUĐU NOĆ

Probudili se 'spavači': SDA preuzela kontrolu nad stranicom Vlade Kantona Sarajevo

Front01.01.20, 13:59h

Probudili se 'spavači': SDA preuzela kontrolu nad stranicom Vlade Kantona Sarajevo
Jutros na stranici Vlade Kantona Sarajevo, kojom su dosad upravljali Naša stranka, SDP, NiP i NBL, osvanula čestitka Mirze Čelika iz SDA. Damir Nikšić na svom FB profilu je Čelikovu čestitku na stranici Vlade KS doživio kao "još jedan težak prekršaj pučista"

 

Grčevita broba za kontrolu nad procesima u Vladi Kantona Sarajevo se nastavlja.


Tako je jutros na stranici Vlade Kantona Sarajevo kojom su dosad upravljali Naša stranka, SDP, NiP i NBL,  objavljena čestitka Mirze Čelika iz SDA.


Njega je parlamentarna većina protekle subote imenovala na čelo Skupštine Kantona Sarajevo, ali vlast „četvroke“ ne priznaje ovu odluku.


Saznaje se da se ovo dogodilo uoči i tokom novogodišnje noći i to preko starih kadrova u Kantonu, koji su oduvijek pripadali SDA, a bili su se malo primirili tokom vladavine Forte i Konakovića. Ovi „spavači“ su sada aktivirani i preko njih SDA postepeno preuzima mehanizme kontrole u Kantonu Sarajevu.

 

Damir Nikšić na svojoj Facebook stranici je Čelikovu čestitku na stranici Vlade KS doživio kao "još jedan težak prekršaj pučista".

 

"Evo, preuzeli su nelegalno i vebsajt aktuelne Vlade KS koja još uvijek nije zvanično smijenjena", napisao je Nikšić

 

(DEPO Portal/ak)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 45

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još