ŠTA KAŽU ZVIJEZDE

Tri najsretnija horoskopska znaka u 2020. godini: Jednom od njih desit će se nevjerovatne svari već u prvim mjesecima

Zabava01.01.20, 11:16h

Tri najsretnija horoskopska znaka u 2020. godini: Jednom od njih desit će se nevjerovatne svari već u prvim mjesecima
Zvijezde su izabrale svoje miljenike u 2020. godini, kažu astrolozi! Evo koji će znakovi biti najsretniji

 


Jarac


Ovaj znak će, zahvaljujući Jupiteru, imati jako puno sreće u 2020. godini. Osobe rođene u znaku Jarca će biti u mogućnosti da pruže i pokažu nevjerovatne stvari. Odlučnost i svrsishodnost će im već u prvim mjesecima sljedeće godine donijeti prosperitet.


Djevica


I za Djevice će 2020. biti puna uspjeha! Sva područja života, od karijere, ljubavi, porodice ili kruga prijatelja – sve će biti izvrsno posloženo! Osobe rođene u znaku Djevice mogu se radovati uzbudljivoj i obećavajućoj godini. 


Kad je riječ o finansijama i tu su izgledi za povećanje prihoda jako veliki. Međutim, trebalo bi dobro razmisliti prije nekih velikih investicija – a Djevice će imati „nos“ za to. Jednostavno dolazi vrijeme kada treba da iskoriste svoju sreću!


Bik


Osobe rođene u znaku Bika mogu biti jako radosne! Ubrajaju se u tri najsretnija znaka i zaključuju sretni zemljani trio. Možda će ovaj horoskopski znak doživjeti nešto neočekivano sljedeće godine, ali to neće biti ništa loše! 


Promjene će Biku donijeti puno sreće. Moći će da ugrabi nove prilike i da se razvija u dobrom smjeru. Naročito će se u ljubavi osjećati jako dobro. 


Svi Bikovi koji nisu u stalnoj vezi će se zaljubiti i uživati.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!