foto i video/ draško stanivuković poručio okupljenima

Gori u RS-u: Ostavka Lukača i njegove ručice kojom udara i mlati! Jači smo, više nas je, bolji smo!

Front26.12.19, 19:48h

Gori u RS-u:  Ostavka Lukača i njegove ručice kojom udara i mlati! Jači smo, više nas je, bolji smo!
"Kaže on da je kost u grlu. U redu, došli smo ovdje da iskašljemo." - poručio je Stanivuković

 

Draško Stanivuković, narodni poslanik PDP-a u NSRS, prije svog obraćanja na protestu opozicije u RS na gipsu je napisao ostavka - te okupljenim rekao da se i oni potpišu ako žele smjenu ministra unutrašnjih poslova RS - Dragana Lukača.

 

"Svi vi koji ste za ostavku - potpisujte se na gips, jer laže da je povrijeđen, žrtva i da je nešto njemu. Ostavka Lukača i njegove ručice kojom udara i mlati. Jači smo, više nas je, bolji smo", rekao je Stanivuković.

 

protesti-2-rs

 

"Kaže on da je kost u grlu. U redu, došli smo ovdje da iskašljemo. Znate - da ga iskašljemo, onda ćemo bolje da dišemo, imat ćemo više da jedemo, biće nam bolji život i bićemo slobodni kada prestane njegova uzurpacija policije", poručio je PDP-ov poslanik u NSRS.

 

protesti-rs

Otkrio je i korake koje će poduzeti u danima koji slijede.

“U nedelju ću ispred RTRS čitati istinite vijesti, a praznike ćemo svi proslaviti u miru, zdravlju i sreći. Nakon praznika nastavljamo borbu, spremni smo na to. Mi vas nećemo izdati, ova zemlja pripada nama“, poručio je Stanovuković čime je protest opozicije završen. 

 

Više fotografija pogledajte OVDJE, a u nastavku pogledajte videoprilog sa mjesta dešavanja

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 27

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još