nakon prozivki zbog koncerta

Lepa Brena odgovorila hrvatskim generalima: Meni je prvoj mjesto u Zagrebu

Showbizz20.12.19, 15:35h

Lepa Brena odgovorila hrvatskim generalima: Meni je prvoj mjesto u Zagrebu
Brenu su srbijanski novinari ulovili nakon premijere jedne predstave i pitali kako komentira priopćenje hrvatskih generala

 

NAKON što su četvorica umirovljenih hrvatskih generala Ivan Tolj, Ivan Kapular, Marinko Krešić i Mile Ćuk napali Lepu Brenu nakon dva koncerta u Zagrebu i naveli kako su se na njezinim koncertima vijorile jugoslavenske zastave s petokrakom, pjevačica im je odlučila i odgovoriti.

 

Brenu su srbijanski novinari ulovili nakon premijere jedne predstave i pitali kako komentira priopćenje hrvatskih generala, donosi Blic.

 

"Meni da nije mjesto tamo ne bih imala dva koncerta u Areni. Meni je prvoj bilo mjesto tamo, jer sam nastala u toj zemlji, mene je ta zemlja iznjedrila. Došla sam s porukom ljubavi i mira, ovo je 21. stoljeće i mi u ovom stoljeću trebamo biti pametni, mudri i tolerantni. Trebamo biti dio svijeta. Došla sam s ekipom od 120 ljudi i pokazala što sam sve radila zadnjih 40 godina i imala sam podršku od 30 tisuća ljudi", kaže Brena.

 

"Mislim da sam sasvim dovoljno rekla. Nisam tamo mahala jugoslavenskim zastavama. Taj koncert je održan u Beogradu, repriza je bila u Zagrebu. Na mojim zastavama pišu moji inicijali “LB” i piše na svim tim zastavama “Hajde da se volimo”. Ne bavim se politikom i svojim se poslom bavim jako ozbiljno i na dostojanstven način", zaključila je pjevačica.

 

(Blic, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!