na sceni Magazin kabarea

Večeras premijera stand-up komedije 'Ženska posla' u režiji Zane Marjanović

Kultura16.12.19, 10:30h

Večeras premijera stand-up komedije 'Ženska posla' u režiji Zane Marjanović
"Ženska posla" je stand-up komedija o svakodnevnim životnim situacijama u kojim se žene nalaze i snalaze

 

U ponedjeljak, od 21:00 do 22:15 na sceni Magacin Kabarea u Cafe Clubu Gogo (Merhemica trg bb, Ciglane) će se održati sarajevska premijera stand-up komedije "Ženska posla". 

 

"Ženska posla" je stand-up komedija o svakodnevnim životnim situacijama u kojim se žene nalaze i snalaze. Nastala je tokom dvomjesečnog rada mladih žena iz tri bosanskohercegovačke opštine, učesnice projekta "Orange Dream", koji implementira Udruženje za razvoj i promicanje umjetničke djelatnosti "Magacin Kabare" iz Sarajeva uz podršku Američke ambasade u Bosni i Hercegovini i Federalnog ministarstva kulture i sporta.

 

Mia, Milica, Ružica i Sara, djevojke koje dolaze iz Bihaća, Kotor Varoša i Tomislavgrada su autorice teksta koji izvode pod mentorstvom "Magacin Kabare" tima na čelu sa bosanskohercegovačkom glumicom i rediteljicom Zanom Marjanović.


Pozivamo predstavnike medija da nam se pridruže u ponedjeljak 16.12.2019. od 18:30 (Cafe Club Gogo), kada će imati priliku za izjave rediteljice i glumačke ekipe, te zabilježiti premijeru predstave.

 

(DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!