Damir Marjanović o najavljenim promjenama u Vladi KS

O obrazima, principima i držanju datih obećanja ne treba gubiti riječi. To imaš ili nemaš... Nakon petka 13. dolazi...

Front14.12.19, 15:26h

O obrazima, principima i držanju datih obećanja ne treba gubiti riječi. To imaš ili nemaš... Nakon petka 13. dolazi...
Naučio sam da je jutro mudrije od noći i da trebaš da živiš kao da će 100 godina biti mir, a da budeš spreman da ga već sutra neće biti, napisao je, između ostalog, Damir Marjanović na svom Facebooku

 

 

Damir Marjanović, samostalni zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo, koji je nedavno istupio iz Naše stranke, nakon brojnih reakcija, mahom na društvenim mrežama, o simbolici jučerašnjeg petka 13., za koji je i Bakir Izetbegović, predsjednik SDA, kazao da "nekom neće biti sretan, ali da će sigurno biti sretan za BiH", oglasio se na Facebooku statusom u kojem komentariše najavljene promjene u Vladi Kantona Sarajevo.

 

- Odrastao sam uz različite izreke i poslovice, kao i svi iz moje generacije. Neke sam prihvatao, a neke ne. Nikada mi se nije svidjelo da ne talasam i nikada se nisam u potpunosti slagao da je šutnja zlato te da je sredina zlatna. No, naučio sam da je jutro mudrije od noći i da trebaš da živiš kao da će 100 godina biti mir, a da budeš spreman da ga već sutra neće biti. O obrazima i principima, držanju datih obećanja, kao i osobnom stavu i hrabrosti da ga izneseš, ili da prihvatiš nametnuto mišljenje, ne treba gubiti riječi. To imaš ili nemaš. Stoga idemo dalje, jer jedno je ipak sigurno, nakon petka 13. dolazi radna subota 14. - napisao je Marjanović.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još