Region drma novi rat na estradi

Rialda Karahasanović brutalno oplela po bivšem prijatelju Slobi Radanoviću: 'Sramoto muškog roda!'

Showbizz27.11.19, 17:43h

Rialda Karahasanović brutalno oplela po bivšem prijatelju Slobi Radanoviću: 'Sramoto muškog roda!'
Ne volim kada moram da se bavim seoskim temama, ali čuh danas kako me Slobodan Radanović, inače jedinica za foliranta, nazvao istim, počela je svoje obraćanje Rialda

 

Bh. pjevačica Rialda Karahasanović, koja je inače bila bliska sa Slobom Radanovićem, oplela je po nekada bliskom kolegi.

 

Rialda je bila na promociji jedne od Slobinih pjesama i tom prilikom se našalila:

 

"Mi smo jako bliski, ali smo prijatelji. Ljubimo se dok se kamere ne upale", rekla je Rialda.

 

Međutim, izgleda da je ovo prijateljstvo puklo s obzirom na Rialdinu objavu na svom Instagram profilu.

 

"Ne volim kada moram da se bavim seoskim temama, ali čuh danas kako me Slobodan Radanović, inače jedinica za foliranta, nazvao istim. S obzirom da me dva dana već boli glava, neću da ovde razvijam demagogiju, ali Slobice, bolje ti je da ćutiš i da me ne vučeš za jezik - sramoto muškog roda. To što je tebe tvoja bivša/sadašnja (kako god) žena naduvala da ne smiješ da se slikaš sa mnom, mene ne čini folirantom. A šta bih još sve mogla da kažem... Nego nađi ti sebi lijepo nekoga svog kalibra pa se sa njim "igraj" jer moj IQ je već davno prevazišao sobnu temperaturu", napisala je Rialda.

 

rialda-poruka-1

 

"Au, što me mrzi sve da crtam. Post nije hejt prema spomenutom. Samo nije lijepo lagati. Sloba je sam inicijator našeg poznanstva. Ništa osim prijateljstva tu nije bilo, niti bi bilo", dodala je pjevačica.

 

rialda-poruka-2

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!