ŠTA SE DOGODILO TE VEČERI

Dragan Bjelogrlić iznio istinu o nesreći koju je izazvao njegov sin: Mediji objavili da je Aleksej (19) pobjegao...

Hronika05.11.19, 20:32h

Dragan Bjelogrlić iznio istinu o nesreći koju je izazvao njegov sin: Mediji objavili da je Aleksej (19) pobjegao...
- Nećete me ućutkati ko god da ste. Vi koji ovo radite zajebali ste se ako mislite da je Srbija samo vaša, i moja je - naglasio je Bjelogrlić

 

 

Aleksej Bjelogrlić (19), sin glumca i producenta Dragana Bjelogrlića, prošle godine je izazvao udes u Karađorđevoj ulici u Beogradu u kojem je motorista M.V. (39) zadobio lakše tjelesne povrede. 


Beogradski mediji objavili su vijest da je Aleksej povrijedio vozača motara, a zatim pobjegao s lica mjesta. 


Uz svog advokata Gorana Draganića, i podršku kolega glumaca, Dragan Bjelogrlić je danas održao konferenciju za novinare, te objasnio šta se desilo te večeri, piše Espreso.rs 


Bjelogrlić je kazao da njegov sin nije pobjegao s mjesta nesreće, već da je ranjenom motoristi pomogao:


- Moj sin jeste izazvao nesreću, to niko ne negira, ali nije pobjegao i nije ubio čovjeka. Naprotiv. Aleksaj je pozvao hitnu pomoć, sve vrijeme bio uz povrijeđenog čovjeka, a kad je došao kući, saopštio je šta se dogodilo, zatim je otišao u policiju. Nakon toga otišli smo u bolnicu gdje je bio smješten povrijeđen čovjek, on je bio zbrinut, tada je bilo sve u redu, danas je takođe sve u redu s njim, a mi smo ostali u odličnim odnosima sa porodicom - kazao je Bjelogrlić.


Naglasivši da je Aleksej pomogao povrijeđenom čovjeku, i da se nakon toga prijavio policiji, advokat je rekao da je protiv Alekseja podnijeta optužba:


- Iako je pokrenut krivični postupak protiv Alekseja, nadležno tužilaštvo je postupilo u skladu sa zakonom te su procijenili da neće biti krivičnog gonjenja - rekao je advokat porodice Bjelogrlić. 


Medijima koji su pustili lažne vijesti i koji i dalje rade protiv porodice Bjelogrlić, Dragan je naglasio da ih se ne plaši i da je spreman na njihove provokacije:


- Nećete me ućutkati ko god da ste. Vi koji ovo radite zajebali ste se ako mislite da je Srbija samo vaša, i moja je - naglasio je Bjelogrlić. 


Ipak, konferencija je postala napeta kada je novinar jednog beogradskog medija naglasio da je Aleksej u trenutku nesreće vozio bez vozačke dozvole, na šta je Dragan rekao da mu ta informacija nije bila poznata, a nakon čega je odbio da daje bilo kakve dodatne odgovore.


Nakon toga, konferencija je završena.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!